Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema JNA ne podsjeca braco
Vas je VRS tukla :D
@NinoBelovSRB Aaahhhhahahahahahahahahahahaha . . . jade jadni, da ljubiš u dupe Klintona što vas je spasio
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Pa zasto vi onda politicari ne napravite sebi 1991/2 i lijepo fino se pobijete izmedju? Ja garantujem da je to savrseno rjesenje i napravit cete konacno nesto realno za narod. Ionako se narod nizasta ne pita, ne znam zasto bi onda iko bio budala da uzme za pusku...
Političari bi rado napravili ratno stanje ali nema više budala koje će ratovati za političare.
Prijedlog nevalja. Da se pobiju , a mi budemo publika OK. Samo, prije neg se pobiju, moraju da kažu gdje su novci koje su pokrali od naroda. Da se zna šta je narodno!
vi sve cinite da bude tako 1991
Meni miriše na 95' MUHAHAA
Bosiću nije više i nikada neće biti kao 1991. Sad smo pametniji i mnogo, mnogo iskusniji! Zato i bilo veoma dobro da bacite ( mile prije svega) koplje u trnje, pa da se hvata ekonomija i privreda. Naravno lopovi na svim stranama moraju na sud po osnovu PPK ( političog i privrednog kriminalakriminala, korupcije ) i huškanja na rat!
ma nemoj 91 su imali svi posao a sada je 50% na birou, tako da nije isto ;)
Šta je Mladene,šuknuli vam ga u Beogradu?
e ti ti me podsjecas na konja
K'o da gledam ako se zarati, u rovu na prvoj liniji, blatnjavi, promrzli i gladni cuce s jedne strane Zukic, Sarajlic i Zvizdic sa svojim sinovima, sa druge strane Dodik sa svojim sinom drzi bajtu, Zeljka Cvijanovic na minobacacu 80-ci, a granate joj dodaje Bosic. U tenku su Lagumdjija i Komsic, Covic u Hercegovini snajperom skida neprijateljske vojnike svakodnevno. Dino Konakovic komandir diverzantskog voda ( u pauzama diverzija razmislja o formiranju nove turisticke udarne jedinice u Sarajevu)....
Svaka Ti čast za ovaj komentar :) Lajkić od mene :)
Svi ovi koji kroz svoje komentare zveckaju oružjem neka se dogovore i odu na neku planinu, te neka tamo riješe sve međusobne nesporazume. Oni očigledno ne znaju šta je rat pa ovako pišu. U ratu se gine sa obadvije strane-zapamtite to !
Za razliku od Dodika i Ivanića, Bosić djeluje kao glas razuma.
povraća mi se vise od ovih vijesti i vaseg rat, rat, rat, 92, 91...mrs svi yebo vas rat vise
Pa opet pravite barikade...
'91. smo imali konvertibilni dinar, pasos sa kojim si mogao svuda, socijalnu sigurnost, nisku nezaposlenost i jaku proizvodnu ekonomiju. Definitivno nije kao '91.
Nije kao 1991! Sada se javio i ISIL, kao pandan nebeskoj sili!
Tesko nema smrda vise kao 1991 nema aviona nema tenkova. Samo moze da izleti par vas sa falangama i nesto probada blokira. Al ima da cas odblokiramo u sekundi. Zato pozuri da osjetis nesto tvrdo i dugo
OOOOOOOOO, bravo kako si to skonto?