Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
potrošiće na put do Sarajeva i nazad oko 5000 KM, neće raditi ništa i biti debelo plaćeni za to. Koja očita pljačka države
Koja logika... Isto ko kada bi mašinovođe došle na posao ne želeći da blokiraju rad željeznica, ali neće upravljati ni jednom mašinom.
Opet ce vas dodo nasankat.. i sto se mene tiće ako nećete raditi nemoj te bi dolaziti na posao.. uzmi te neplaćeno neka bude pošteno..
Doći će i vama kraj, samo polako.
hebo li te bokir a ti njega,koji te je pozvo u vlast
I sta zele time postici kao, tuzba ostaje, glasali vi ne glasali. Nazalost narodu ce biti sve gore, i to ne samo nama u Federaciji nego i u RS-u. Zakoni koji donosite odnose se i na njih.
nemojte onda ni dolaziti jer samo trosak pravite.
Pa maknite se sa vlasti! Sto ste ulazili u vlast ako necete da budete u njoj? Politika je skup rjesenja,nema ovo hocu,ovo necu,kad meni ne lezi ja necu da se igram.Maknite se sa vlasti ako ne zelite da se igrate,nemate pravo kociti cijelo drustvo ako vi ne mozete da nadjete rjesenja.Sto ih ne skinete vi iz Rs-a?
fino se uklopio izmedju ovih zastava.. :)
sta velite ''Još uvijek nije poznato kakav će stav zauzeti zastupnici iz SNSD-a.''. Evo ja cu da vam kazem...sad ce predsednik Mile da vam pokaze koja cipela na koju nogu ide, ima da vas blokira do 101 i nazad pa jopet iz pocetka i tako u nedogled.Najvaznije je da vas je Mile doveo tacno tamo gde treba a sad preostaje laksi, tehnicki deo posla.
MOG'O BI MILE MALO I NA T R A K T O R !!!
@predsednikMile1, Cigo, nemoj ti prognozirati zivota ti, kad god kazes da ce nesto biti, bude suprotno. Totalni si antiprorok haha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ima l Vlaha ovdje?
isto il glasali ili ne...ne ferma vas niko
Počelo se popuštati, ha ? Prvo su govorili da neće nikako dolaziti. Onda su skontali da neće biti plate. Sad će dolaziti, eto da se broji da su tu, i uzimati platu, al eto neće raditi... Ja vjerujem da se neće osjetiti nikakva razlika sad kad ne radite, u odnosu na to kad ste radili. Jedino možda sad bude malo bolje...
Najnoviji Vic.Djesi ba sta ima evo idem na poso hahaha cuj levata ide na poso jo levata kladare mi.Kakav ba poso haj snama do kladare pa cemo ga poslije zaglavit kod Hame.A moze i rostilj puc ono za meze.
nece bojkotovati ali nece glasati :D:D:D
Dnevnica je dnevnica. Jedino im ostaje BiH nivo da budu u vlasti, jer ih Mile lagano izgurao sa RS nivoa. Lako je SNSD-u da bojkotuje, a od čega da žive ovi iz SDS-a :)