Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prisje o ti Bakirov ''rekabu'' .
Nadam se da je ovo zadnja ping-pong igra Dodik-Izetbegovic narod u fed se osvjestio i sledece izbore ce SDA imati mahanje.Sigurna sam da ce i u rs biti isto sa malo zakasnjenja.
Nadam se da je ovo zadnja ping-pong igra Dodik-Izetbegovic narod u fed se osvjestio i sledece izbore ce SDA imati mahanje.Sigurna sam da ce i u rs biti isto sa malo zakasnjenja.
Mrs cetalju!
Posteno i s obrazom. Za primjer brojnim drugim neuspjesnim sefovima stranaka i institucija. Mislio sam navesti imena, ali komentar ne prima toliko karaktera.
kad narod uvidi prljav poso salihovica i dodika, kad narod uvidi da je referendum potroseni novac za dzaba, na sljedecim izborima imat cete priliku da nevazeci referendum iskoristite u svoju korist , ako usput nesto ne zabrljate, ako budete imali svoje "ja" sto niste imali.
@diiss2. oni koji mu potpisase mmf kad je dodik finansijski pao...a govorili da nece potpisati...su mu omogucili novac i za referendum i za predizbornu kampanju i za ostale lopovske kerefeke...
@kurtovizija2 mmf je zlo bez kojeg drzavi ne bi bilo napretka, laik more samo rec drugacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
los si gubitnik Bosicu...tvoja izdajnicka politika je dozivela brodolom i povuci se dostojanstveno i sa dignitetom.Srpski narod te je kaznio zbog podanistva i izdaje a ukoliko se ne dozovete pameti prava havarija vas ocekuje 2018.Mnogo ste stete naneli Srpskoj republici u Sarajevu, izdali ste svaki srpski interes koji ste mogli, upropastili sve cega ste se dohvatili i zato ste izgubili izbore a ne zbog Salihovica ili malih zelenih azdaja sa dve glave koji bljuju vatru
A što nema komentara?
Uzalud je sve...