Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ja vam nešto kažem. Svi oni nas ebu i to bez vađenja godinama. U ovoj državi možeš biti totalni retard i 3 godine ništa ne raditi ili šta više upropaštavati, a u izbornoj godini se okrenuti na nacionalno pitanje i dobiti izbore glat bez da te iko pita gdje si bio i šta si radio kad si trebao da radiš...
Dobro jutro
Cuj ovog, pa i ovaj se probudio 🤣🤣🤣
Duvam ti ga mami svi ste vi četnici i ustaše ista pogan manjino Svaki Bošnjak je uz Bakira jer govori i radi kako treba a to vama dušmanima ove države ne odgovara !