Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......boli Čovinja uho, on je svoje stado" hipnotisao", zna se gdje su izvjesni nemiri građana:)
Kad savez za zaposljavanje,pardon promjene,krene sa udomljavanjem familije i zemljaka u,kako kazu zajednicke institucije,malo ce biti i tri transe MMF-a za plate,smjestaj i putne troskove
Svakako,Dodik je unistio finansijski sistem RS i treba da krv ispisa za to,ali zar je rjesenje u zaposljavanju familije i zemljaka ovih drugih,a dobro znas da im je to jedini cilj nakon 9.5 godina bez vlasti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pazi da neće. boli čovu neka stvar za vama i za narodom. On se spajdašio sa miletom da rasturi državu.
Boga mi, onaj Covic je izgleda spreman na sve?! Jos sad ima punu potporu Kitarovicke... Nece on sale popusititi.
Gosp. Bosiću - nemate Vi pojma na šta je sve Spomenuti Čović spreman. Gaziće on i preko leševa svojih saradnika samo da nebi dospio u zatvor. Pitajte Čavaru kakvu je raspravu imao prije neku noć!
Čoviću lopovčiću
Hajd drzavni nivo, ali FBIH je sto se tice formiranja vlasti u banani
Nacionalisticka, zvjerska i kriminalna SDA bi koalirala i sa sejtanom samo da ostane na vlasti i da izvlace pare iz svih budzeta
Ljubi te Cova takvog pametnog. Zapadni Mostarac? :D
Vala i bi,a kad savez za zaposljavanje,pardon promjene,krene sa dovodjenjem famelije i zemljaka u,kako kazu,zajednicke institucije,malo ce biti i tri transe MMF-a da se plate,smjestaj i putni troskovi plate.
ja vjerujem u ove ljude ??????
KO JE UBIO MILANA VUKELIĆA?
...čuj...pa upravo ti nemiri su lijepa prilika za vaspostavu trećeg...ono, "nefunkcioniranje federalne vlasti", "zaštita javnog reda i mira u područjima sa hrvatskim pučanstvom", bla-bla...
...ovo i osmogodišnjaci znaju...
Eh, ovaj put taj plan ne pije vode, nema nove hercegbosne!!!! Ako se takvo nesto pokusa, onda jedino mogu da se poskidaju preostale sahovnice po Hercegovini i da se ukinu zadnji tragovi ustasluka na tlu BiH. Na bosanskim hrvatima/katolicima je da odluce koji put ce da izaberu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)