Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko nije tražio se Fahre i Dragana!
e moj Bosicu..isprelazice Bakte tebe kao bugarin curku a posle sledecih izbora u srpskoj ceka te topla celija..spremaj papuce, cebe i pidzamu a i hozen tregere jer ce kajis da ti oduzmu cim udjes u prdekanu
Miletu otkucava vrijeme! Dosao trenutak da i RS krene putem evrope :)
slazem se..Miletu otkucava vreme..krajnje je vreme da predsednik raspise referendum.E sad, dal ce RS prema EU ili ne to cemo tek da vidimo ali dok je barem i samo na papiru deo BiH nema da ide nigde.Zato RS mora prvo da bude nezavisna drzava.Zivela nezavisna RS i njen predsednik Mile
Covic upravlja citavom drzavom,i umjesto da truhne u zatvoru,njemu Izetbegovic daje podrsku iz razloga sto zeli da ocuva 20godisnju koaliciju zvanu "pljackaj ti dole,a ja cu ovdje",a BAkira boli neka stvar sto Covic svim silama zeli da uvuce Dodika i FAhru u vlast,da osigura sebi najveci moguci stepen anarhije u Bih,da se kriminalci stite medjusobno,ali i da se sutra podijeli Bosna,izmedju HDZa,SDA i SNSDa.Ne dolaze nama Arapi slucajno u Bih,novo glasacko tijelo na 23%.
Niko normalan i ne bi trebao. Ako je Boić normalan. A mislim da jeste.
PA ja,ne treba da bude niko nenormalan kao sto je to bila SDA,kada je od 2010 do 2014 blokirala i kocila SDP vitalnim nacionalim interesima,blokadama rada Parlamenta,rada Vlade itd.