Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik krao? Nikad!😂😂😂 U pravu je ovaj čiko Bosić, ali...kako povjerovati da i on sam ne bi isto radio, ukoliko mu se ukaže prilika...ili, kako povjerovati u to da to nije radio, ne radi, neće raditi??? Gamad, sve do jednoga!
samo naprijed Doda, Bošnjaci su uz tebe, uzimaj i šakom i kapom
Dodik, Izetbegović i Dragan Ćirilica su prije rata bili niko i ništa, fukare, danas su milionere i milijarderi, pokrali su i Boga i narod. Kada bi neko svu trojicu osudio na po 40 godina zatvora i konfiskaciju cijele imovine koju imaju ućinio bi veliku stvar za BiH i opljačkani narod.
Supreme leader...
Tuzio kadiju njemu samom.
Kradu oni svi do jednog, bez izuzetka, ako ne krades nisi IN. Sad nekad neko ukrade malo vise, neko malo manje, pa se jave nesuglasice.
aj ne zajebaji, par miliona gore dole, mora i Baja od nećeg živjeti
Ako niste znali BiH ima stopu nezaposlenosti 48% stanovnistva sto je svrstava daleko iza najnerazvijenijih zemalja na planeti sto znaci da nam drzavu vode teski mentalni retardi
Najbolje bi bilo da se mi mirno raziđemo jer ovako vise ne moze vi kocite razvoj cjelovite BiH i sa vama se ne moze nikako zivjeti u istoj domovini. Najbolje bi bilo za sve zrtve rata da se raziđemo tek tada mozemo govoriti o napretku obe samostalne drzave. A nisam znao da vi tako dobro zivite u RS?
glupost u svim entitetima na svim nivoima i Brcko distriktu je isto sranje, posla nema narod se snalazi
Šta bi narod bez njega? Ko bi branio njegove interese! Ko bi nas spašavao od poplava, zemljotresa i drugih nepogoda? Ne navlačite nesreću na sebe. Dodo, uz tebe smo do poslednjeg!
Ukrao, pa ukrao. Laktašenko je to i dobri presCjednik! Šta bi narod bez njega? Ko bi branio njegove interese! Ko bi nas spašavao od poplava, zemljotresa i drugih nepogoda? Ne navlačite nesreću na sebe. Dodo, uz tebe smo do poslednjeg!