Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji referendum ... ? ? ? Grci , kao mnogo ozbiljnija nacija, su evo nedavno imali isti takav - INAT REFERENDUM - i šta imaju danas - PONIZNO KLEČE I MOLE MILOST OD g-đe MERKEL . . . Ukoliko nekome odgovara takvo poniženje, eto im referenduma i dao Bog da izlaznost bude 100 % i da svi budu ZA... Time će i triježnjenje bit učinkovitije ...!!!
"On podsjeća da je SDS 2011. godine podržao inicijativu predsjednika RS-a Milorada Dodika za raspisivanje referenduma, ali je on od toga odustao te da ni sada ne postoje garancije da se to ponovo neće desiti." Eh, upravo tu i leži problem Bosiću! Svaki put vas Dodik presvuče kao kakve budale, a vi opet i uporno ponavljajte iste greške. Manipuliše svima: članstvom svog SNSD-a, Srbima u Srbiji i RS-u, Rusima, opozicijom, ovim hameljašima u Federaciji.... a tako glup frajer!
OSBIH NISU VASE OSBIH IMAJU 18.000 VOJNIKA I 3 NACIONALNE JEDINICE, KURAC OD VOJSKE ILEGALNO ORUZJE: SRBI SU DOVUKLI PREKO RUSIJE PUN KURAC ORUZJA NAORUZANI SU DO ZUBA NE BRINITE ... /> HRVATI IMAJU U LEDJIMA HRVATSKU I DALMACIJU CIJELU KOJA BI INTERVENIRALA ISTOG DANA HRVATI: VATIKAN NATO PAKT NJEMACKA EUROPSKA UNIJA SRBI: RUSIJA KINA INDIJA BRAZIL VENECUELA EGIPAT KOLOMBIJA NECE NAJEBATI NI SRBI NI HRVATI OD ISLAMISTA U SRCU EUROPE NIKAD, NIKAD i prestanite vise o ratu jer rata nece biti
Najobičnije gluposti,pa on nema para za organizovanje samog referenduma a rezultati tog istog referenduma su pravno ništavni. Zamisli situaciju da referendum prođe i da pc ne priznaje sud i tužilaštvo BiH. Sledeće jutro tužilaštvo izda naredbu SIPA-i za hapšenje ili privođenje u Trebinju,recimo,na koji način to može biti spriječeno. Mile kratki patner nema pojma u kakvu situaciju upušta sve nas,ja mislim da on trenutno moli Boga da bude smijenjen od strane visokog predstavnika,što se naravno neće dogoditi. KUC KUC kooo jeeee ??? :))))
Poruka hercegovcu92: Veceras latinskim kurcem jebem srpkinju, zove se mirjana Ne zezam se
Pa i lakrdijas cipras provede neki referendum...i .poslije referenduma prista na sve uslov ???:-/
Takav referndum se sprovodi na tlu cijele drzave Bosne i Hercegovine. To i ptice na grani znaju
Super.. Muslimani su 45% stanovnistva
Da vas pitam muslici.. Tko vam je najgori na klixu ali iskreno kazite.. eugen Kiksi Zrinjski Mile dodik Hercegovac92 RATKO-SOKOLAC franz ?
Ma jarane iskreno receno kad vidim ova imena ili cirillicu samo povucem prstom prema gore,i to je to.ko cita te gluposti i svrakopise.
Ja ću se prijaviti abd za 3 godine za predsjednika RS-a...koristit ću Dodikovu taktiku i stalno obećavati neke referendume i neku nezavisnost a pare za preduzeća, plate i penzije ću lagano u svoj džep, ako neko nešto skonta onda ću početi priču o ratu i o "stradanjima" Srba i o generalu Ratku i predsjedniku Karadžiću i na taj način odvratiti ljude od stvarno bitnih stvari...nije teško u ovoj Bosni pare zaraditi samo treba znati sa ovim narodom ovdje raditi :) I da prije svega toga morao bi i promjeniti ime razmišljam primjerice Dragan (uvijek mi je bilo cool ime) a prezime recimo Stamenković :)
zamisli evropa i amerika kazu da od toga nema nista a oni i dalje misle da ima ee sad posto znamo da oni zive i vijeruju u laz godinama zasto ih ne pustimo jer ovdije je inat samo u pitanju mi sto viuse branimo oni hoce a kad ih pustimo onda ce vidjeti sami da od toga nema nista da su na kraju sami postali magarci svoje politike koja ih vodi u propast pa kad je tako ostavimoih na miru nek propadaju samo mi nemamo jake piliticare da se mi malo organizujemo i pripremimo jer kad tad ce biti rat opet jer posto su pokrali tolike milijarde oni ce prvi da zarate da bi te milijarde bacili u zaborav a narod u ponovno ubijanje mejusobno pa bosanci i hercegovci otvorite oci dok je vrijeme
baja je opet glavna tema a kad sije sa vlasti hoce biti svasta heheheh jedva cekam da vidim kako ga hapse njegovi do juce kolege ....