Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kupio mujo dva konja i zove sulju da ih vidi. a suljo sav u čudu pita: - pa kako ćeš ih razlikovati? - odrezaću uho jednom. - a ako se pobiju po noći i ovaj bez uha odgrize uho ovom drugom? - e bogami, onda moram razmisliti. razmišljali oni tako dva - tri sata, kad se suljo dosjeti: - mujo, mensečini da je ovaj crni konj malo viši od ovog bijelog!
glupi bosanac
bosanac ko bosanac
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fazon je u tome sto su dobrotvorna drustva ovdje odavno izgubila kredibilitet, i to upravo zbog ublehaskih drustava za zastitu zivotinja tipa Dogs Trust, koji se evo konkretno zbog ovog problema ugrozenosti ove vrste nisu ni oglasili. Za njih konji nisu zivotinje, samo dzukele, i to lutalice, koje im donose laku lovu... Malo ko od nas vjeruje da ce ta sredstva zaista ici za ocuvanje ove vrste, prije za pranje para ili laku zaradu, nazalost
trebamo nekome i vjerovati..sa konstantim nepovjerenjem nikad se necemo pokrenuti.
Elem, kad hoces da se nesto ne nikad ijesi samo osnujes komisju ili drustvo. Para kapa a nista se ne radi.
Ali je zato bosanski jalijas (tipa Dodik, Bakir) endemska vrsta kojoj ne prijeti nikakva opasnost. Otporniji su od stakora i korova zajedno.
ako iceg ima u Bosni onda su to konji....puna Bosna konja pogotovo po gradovima
Tri brdska konja vladaju u BiH😄
Ja cirkusa na ovom klixu dovoljan je jedan komentar da pokrene lavinu.
@Soukbunar1Rasuce se to sve na Sokolac..
jbm va mater odmah organizaciju pravite da drpate pare
Naravno da je ugrožen, kao i sve što je bosansko. 😾
Kako ljudi sve povrsno istrazuju, u Batovo polju u Rogatici koje nikako i ne spominju nalazi se ergela sa 300 konja, ziva i zdrava odmor za oci.
Dok je Bosanaca, biće i konja!!!
Cuj to, puna Bosna konja a vi kazete ugrozeni, u srpskom prdezu sve konj do konja.
Prvo je potrebno raspisati referendum da se utvrdi da li je konj Srpski ili Bosanski.
Kako ugrozen neka ode u zajednicke organe vidjece ih i previse
Sve sto je Bosansko..to je i ugrozeno,,
pogotovo zivotinje
@mirrorce njihaaaaaaaaaaaaaa.......
pa prije samo 20tak dana klix pisao kako se u livnu rade super stvari na ovu temu i kako je povecan broj divljih konja, sve super divno... imal ih ili nema? ako je ovo prica samo kako bi neki privatnik nakupio sebi privatnu ergelu recite nam, pomoc cemo i privatniku. nemojte na kraju da ih je vise nego nas...
nek se kote , bolje i konji nego narod