Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u medjugorju prodaju havu vec nekoliko decenija sto onda u visokom ne bi mogli prodavati piramide?
Postovani Gospodine Korupuse, apsolutno se slazem, FBiH ionako vec poseduje skoro sve elemente Egipta, kao sto su verski sukobi, pokusaj uspostavljanja kalifata, arapi, itd. A evo i piramide izgleda posedujete, samo vam jos fali kamila i "malo" peska pa da postanete pravi "Egipat u malom". Srecno.
Kada je u pitanju vjera, onda zrak, tur. havu, prodaju svi, jer to nije vidljivo i opipljivo. Piramide nisu zrak, ili ih ima ili nema, nema treće solucije.
Piramide 100%.
"Bosnjaci" stariji i od faraona :)
NARAVNO DA JE SVE POGREŠNO, dane navodim ko stoji iza toga, jer svaki pismen covjek to zna, historija kakvu prezentiraju evropski strucnjaci odnosno elita je ništa do zaglupljivanje, prava istina još nije došla na pravo mjesto, a svaki bosanac i hercegovac normalan i pametan treba da to podrži i da kaže DA -PIRAMIDE POSTOJE, evropljani ne mogu da prihvate cinjenicu da ovi prostori imaju piramide a da je u njemackoj, švicarskoj, francuskoj, engleskoj - to bi bile TOP destinacije, MI SMO BUDALE ŠTO SI DOZVOLJAVAMO DA BUDEMO GLUPI, ujedno to je i turizam, to povlaci sve drugo .... mi moramo prvo da volimo sebe i svoje, a onda da poštujemo druge ....
Sad kad turisti nagrnu ali nemamo kapaciteta jebaji ga..
U CEMU JE RAZLIKA IZMEĐU KOMUNIZAM I DEMOKRATIJA IZ UGLA PIRAMIDA ? Pa u mrskom komunizmu smo mi išli u okolne zemlje kao turisti ( Hrvatsku ne ubrajam tada kao stranu) . A danas lažemo, petljamo i molimo dragog Allaha da nam dođe neki turist u posjetu. NAročito su poželjni Poljaci i Česi a nisu ni RUsi naodmet. I suze mi krenu radi naše nafake i pameti i mudrog političkog vodstva sa kojim se ni sam Kim Jong Il ne može nositi !
Umjesto da prihvatimo ovu cinjenicu bez obzira da li je stvarna,i na taj nacin podignemo BiH turizam, mi smo puni negativnih komentara. E zivote pokvareni dzojstiku.
Kada nam dolaze turisti mi ih pljujeno, napadamo i podkradamo (o arapima necu n pisati) ,a hocemo turizam i ovo ako se otkrije uzece nam ili cemo iznajmiti
Evo i konačnog dokaza: JEDOSTRANA PIRAMIDA. Mene su u školi učili da piramida mora imati najmanje tri ili 4 strane. Ova Visočka ima jedan vrh i jednu stranu. A u matematici su tako definisali piramidu samo zato jer jesu ljubomorni a nisu bosanke patriote. P.S.što se mene tiče kad kažem da sam bosanka hoće bošnjaci da me ubiju a kad kažem da sam bosanka koja govori bosanski hoće da me ubiju bošnjaci, srbi i hrvati. Jel mislite da je to normalno, ako su bosanke piramide stare 30 000 godina ? :) https://www.google.com/maps/@43.9763384,18.1776736,15z/data=!5m1!1e4 https://bs.wikipedia.org/wiki/Bosanske_piramide
Zlatne kasike su u piramidi sunca ;-)
Još nek neko provali da su u piramidi Mjeseca pojopani srebreni sahani, obadvije će biti prekonoći prekopane od nebrojeno dobrovoljaca !! :)
Doslo je do prvog incidenta izmedju redara i muslimanskih navijaca koji se izuvaju pri ulasku na stadion... Momci iz unsko-sanskog kantona izgubili patike i doslo do frke :)))
Jel jos slavis pobijedu protiv svijetske sile albanije? Ili 500 godina karanje ?
Daily Star ko Avaz,mozda i gore.
znam ratko da ti je krivo al pogledaj tamo slike, vec su otkrili i labirint ispod pramide
Krivo?Najsretniji bi bio da je istina.Samo kazem kakvo smece su te novine.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Grohotom se smijem. Zuta stampa pise o "najvecem naucnom otkricu u Bosanaca".
Iz vrha joj izbija laserski elektromagnetni talas :) http://cdn.images.dailystar.co.uk/dynamic/1/photos/64000/303064.jpg Odmah pored su dvije britanske kripto piramide kao redovna rubrika. Pogledajte, ozbiljnu novinu: http://www.dailystar.co.uk/galleries/1101/Sammi-Marsh-wife-WAG-of-professional-darts-player-James-Wade
Nemogu svatiti da drzava nema para da se odkopa jedno jebeno brdo a minimalac u BiH 378 km a 600 000 nezaposlenih ko tu koga j,,,, ??
A šta ti očekuješ da će se naći ako se otkopa brdo?
Ih kad bi neko objavio da su u tunelima pronađeni zlatnici sa likom bosanskih faraona, SVA BI PIRAMIDA BILA BESPLATNO RASKOPANA. A ako BAkiru odgovara a i za nje ostao samo plac pogodan ARapima za gradnju.
piramida jasna ko sunce
Ovo je bas ozbiljn list u Britaniji!