Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Razumije li iko ovaj tekst?
Ko da sam na japanskom procitao clanak...KO JE KO NA KRAJU????
Nije mi najjasnije ovo
Valda se pise Italijanka a ne Talijanka, posto je naziv drzave Italija a ne Talija.
prejaka prica, pola ne kontam s obzirom da klix autori pretezno veze nemaju, ali odlicna prica. Guy Ritchie vjerovatno krade ovo i pravi film uskoro :))))
Romsko naselje u Romi? Logično
Denisa ima pravu bosansku facu jedino usta i oblik ociju su isti. Ali samo oblik
pa super se uklopila u italiji.zivi u romskom naselju.valjda je osetila cari slobede,ravnopravnosti i ljudskih prava na rajskom ostrvu zvanom zapadna evropa koja parazitira ne resursima istocne evrope.nemacka prvi put ima 84 mil stanovnika ali ne natalitetom nemaca nego migrantima,arapima,turcima itd.ta manjina ima 3,4 puta veci prirastaj od domicilnih nemaca koji su u beloj kugi.zato im i treba med tehnicara i negovatelja jel stare kao nacija
Svi sanjamo o grani o nekoj drugoj strani Boze hajde reci sto nam preci nisu bili Italijani....
ko se stidi svog porekla rdja bio do veka.tako su 1942g grupa istaknutih muslimanskih intelktualaca i gradonacelnik sarajeva uputili pismo hitleru koje pocinje sa fireru nas i gde mu oni objasnjavaju da iako zive u vecinski slovenskoj zemlji,da pricaju slovenskim jezikom da oni nisu sloveni nego goti.stari suncokreti.do 1943g listom uz ustase i fasiste od 1943g i pada juzne italije bh muslimani masovno prelaze u partizane
Provjerite i moj DNK da i ja nisam čiji iz italije!
Definitivno liče, a novinar je zapetljao priču tako da štošta nije najkasnije. Čekamo da se javi Poaro da raspetlja. Jel živi u Rimu sad ili je živjela kao djevojčica koja sad povremeno skokne u Italiju iz Tuzle il je autor članka pomiješao votku sa gemištom i bobama?
I da nisi slučajno banovo. Moje građansko pravo je tražiti pojašnjenje ovakve zaebancije.
Stvarno ,sto kaze jedan komentar ,nista ovo ne kontam.
Trebala si se bona uživiti u ulogu. Sad bi imala talijansko državljanstvo
Ništa ja ovdje ne kontam...