Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nezvanično saznajemo, riječ je o Jasminu Koraću i Milutinu Sretenoviću obojici iz Srbije. Sretenović je prešao na islam te se priključio radikalnom vehabijskom pokretu u Srbiji, inače je po profesiji inžinjer informatike. Sa druge strane Korać je i do sada u više navrata nezakonito boravio u BiH. Prema operativnim podacima dovodi se u vezu sa organiziranim kriminalom, odnosno nelegalnom trgovinom oružjem. Prema istim podacima dovodi se u vezu sa slučajem Maksima Božića, koji koristi i imena Mirza Gradaščević i Abu Muhamed, a koji je početkom mjeseca uhapšen i sumnjiči se za kazneno djelo terorizma. MJESECIMA PISEM DA SVE VEHABIJE U GEN TV. U MAOCI ( ZAR SE NISTE UPITALI ZASTO TO GNIJEZDO VEHABIJA POSTOJI U GEN. TVO. U SRCU C.ETNIKA I C.ETNISTVA SRPSKIH N.AZI U.BICA?) DA SVE VEHABIJE FINANSIRA SANU COSIC DANAS SA TADICAM I JEREMICEM! OVO JE POKUSAJ DA SE BIH-A DISKREDITIRA I OPTUZI ZA TERORIZAM A TO SU KRIVI MIJO KRESIC, SPIRIC, TIHIC,TADIC, DODIK ITD.
Gračanica je čudo jedno....em su grad poduzetnika, em im omladina pametna... Ona ima još 4 sestre i sve su školovane i uspješne žene: lječnice, sudijince itd...
mahmicu ti yehbem na krstu i grobu svetog save...
I OPET GROKCE BOLESNJACKA BALIYSKA LOJAVA TERORISTICKA POTURICKA IzmetSLAMSKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI! POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM SE NA TABUT HALAhovog EPILEPTICNOG PEDOFILSKOG TERORISTICKOG KRMECEG KOPILETA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
Wiliam, hoćeš guzit? Mjenjaj kurs ako hoćeš.
Sta je vlah malo ti je krivo ha ? Pushi ga...
Bas je slatka seljancica! hahahahaha
Za one kretene koji uvijek kukaju na dijasporu, evo zasto je BiH potrebna jaka dijaspora.
pa srbi su turcima uvijke zene davali i preko zena iskoristavali svoje ciljeve to se zna:) pa sta se onda vi javljate, kad ste dolazili u bih da vam daju zemlju begovi vi im dovedete kcerke u zamjenu... i sad se vi javljate srbin bit i obraz imati tesko
William Hague and the blue-eyed Bosnian This August saw some hard-hitting rhetoric from the usually silent shadow foreign secretary William Hague on the danger of the Balkans being “slowly pulled apart” by new ethnic tensions. What explains so habitually restrained a statesman’s newly authoritative tone? Likely it’s the influence of Arminka Helic, Hague’s blue-eyed Bosnian Muslim émigré chief of staff, who some feel exerts rather too much influence on Hague’s public pronouncements.
Ova zenska je beton kulturna,obrazovana i stoje najbitnije namazana! Vidjeo sam slike kod njene sestr u ordinacije sa kraljicom Elizabetom;Blarom, Klintonom..samo je alergicna na srpske nacionaliste i to i te kako daje do znanja!
Bravo Gracanica !
Ubice smmrrde ko Dzeko pitarcice...
Svaka cast nasoj Gracanki!
i od mene svaka cast arminki, lobiraj te za republiku bosnu i hercegovinu, jednu i jedinu nasu domovinu!!!