Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja bi im se sad navalio na kosti i trazio drzavljanstvo. Kad mogu sandzosi i bjelosvjetske bitange koje nemaju dodirne tacke sa BiH moze i ovaj covjek.
Znači naši ludaci iz Maoče i kojekakvih selendri mogu u Siriju, a pristojan čovjek našeg porijekla iz Sirije ne može u doći u zemlju svojih predaka? Zaista sramotno od naših vlasti..
@drinsky1serbico A što ne bih vjerovala? I da je razlog dolaska bijeg od rata, mi smo zadnji na planeti koji bi to trebali da osuđujemo, s obzirom da nam je 1/4 populacije otišla vani tokom našeg rata..
norod znaaa
Evo, dočekali smo. To sam "prorokovao" još davno, čim su Bošnje počeli koketirati s terorizmom. Svaka granica-zaustavljanje, pregled prtljaga i pakšua, retgen, ruke na zid... Sve ide svojim tokom. Sami sebi skuhali poparu, sami će je i pokusati.
@ErikBerne Evo, proširimo malo vidike i na Tursku: http://www.avaz.ba/clanak/184114/porodici-sinanovic-zabranjen-ulazak-u-tursku-jedino-smo-razumjeli-da-su-dva-puta-izgovorili-rijec-teroristi?url=clanak/184114/porodici-sinanovic-zabranjen-ulazak-u-tursku-jedino-smo-razumjeli-da-su-dva-puta-izgovorili-rijec-teroristi
Pravda za Esrefa.Gospodin regularno trazi turisticku vizu i dobija odbionicu tri puta a kenguri preskacu po pet granica i dobijaju boravisne i radne dozvole.
Da je pustio bradu i zaklao 5+ ljudi, Abu Bakir i SDA bi ga primili oberucke... mozda mu dali i stan u Sarajevu ako im je ostao koji u steku
Bosancu iz Sirije odbili vizu tri puta???
Ako je Bosanac onda mu ne treba viza???
Pravo vrijeme za posjetu... Ahaa
Isti Kakir
da ali zato svi hebeni arapi iz kuvajta i saudijske arabije mogu da se nasele u sarajevo kako im volja bem ti politiku bosansku
Bosanac ili Bosnjak?
TUZLACI OKORJELE KOMUNJARE I ŠLJAM ČAST POJEDINCIMA
Bolje ti je tu vjeruj.
Esref uopste nema bosanske crte lica.vise mi lici na nekog kurda.
ne serite, pustite covjeka da neleti malo kod familije. zar ovo nije naofirnija bosanska faca ikad?
Jeste vi meni smjesni...gle sto su se zabelajisali 😂
jarane nisi Kinez,ne prodajes kancerogenu odjecu po Bosni koja se cuje ko Osaka,nisi Arap,Turcin,Sandzaklija,Takva nam je drzava
JARANE,TI NISI BOSANAC,TI SI SIRIJAC. ALI KAD SU MOGLI MUDZAHEDINI I OSTALI KOLJACI DA DODJU,MOZES I TI I SRAMOTA JE STO TE NE PUSTAJU.