Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rusi 38 tona ,a mala grupa 500 tona?!
Ma mi smo sila nebaska kad treba :)
p.s. nije zanemarivanje ruske pomoci jer je svaka pomoc dobrodosla ali ovi " mali" su ono bas ,bas ..veliki.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
da puste ljude ko insane granice da prelaze..ovi nasi mamlazi i u humanitarnoj pomoci traze tal! svako ko od ovoga gleda svoju korist umro u najvecim mukama..amin!
OD ovih 11 šlepera ako stigne i 5 do ugroženih možemo biti sretni! :(
Sto bih voljela vidjeti kako se hrana iz slepera dodjeljuje ljudima sto su na ulici il kolektovnim centrima! Moze li klix snimiti sta o tome?
Naivni bošnjaci, baš ste glupi, trčite da pomognete srbima, ulizujete im se moli te ih, a sve to da gradite neko bratsvo jedinstvo da gradite državu a srbe boli kurrac za vama. Zašto im se toliko ulizujete, zar su vam srbi toliko potrebni. Ovi iz tešnja da su imalo pametni pustili bi dobojlije da pocrkaju od žeđi jer je to grad sa najvećim procentom četnika. Jadni ste i glupi. Hranite i brinete se o vašem vlastitom dželatu. Srbin je vuk koji grize ruku koja ga hrani, a bošnjak je glup i neće nikad shvatit šta god da mu se desi. Nisam nacionalista ni šovinista, samo sam realista.
NAJNNOVIJE :HRVATSKA UPLAĆUJE 100.000 EUR, POMOĆI !
Znam pouzdano da je ova akcija OD POCETKA bila podrzana i od Bosanaca, i od Srba i od Hrvata i od Austrijanaca, a ne tek "u medjuvremenu"!!! Zvuci kao da su se ostali pridruzili tek poslije, a da nije bilo austrijskog Samariter-Bund i individua SVIH IMENA s nasih prostora nista ne bi bilo ni od jednog slepera!!!! Ovaj KLIX gdje god moze, malo zabiberi nacionalnim zacinom. Ko ne vjeruje, neka pogleda stranicu ove akcije na FACEBOOKu i vidi KO SVE PISE I POMAZE: https://www.facebook.com/events/695874927127630/?fref=ts
Ne treba nam pomoć ovih pobjeglica. Nek se oni brinu za svoju g.u.zicu.
Svaka cast sto razmisljaju glavom pa ce pomoc biti predata preko pomozi. Ba!
Iz Njemacke ce stici velika pomoc jer u skoro svakom vecem gradu se prikuplja pomoc. Isto sve islamske zajednice su ukljucene i prikuplja se novac cak i skole su ukljucene u program doniranja sredstava.
Kolko mi je drago zbog ovolike pomoći,toliko mi je i žao što će se dosta pokrast :S
gdje je onaj hercegovac92 govno malo sto kaze da srbi salju iz inostranstva za rs?
on ti je placeni provokator i ne nerviraj se zbog njega
hahahaha eh dobra ti je ta glupost.
naslov tereba da glasi ljudi srbi-hrvati-bosnjaci
bilo to u prvi val 2 dana poslije nije bilo ja ti kazem sto znam
nesporazum gdje da ide pomoc i dosli vuci koji su to trebali voziti sad nebitno ko je al su sve tri strane htele transport iskoristiti
postajemo jbt.zivot evropksa kolumbija , sada ce bih da krca od narkotika ,heroina,koke,metafetamina ,trave i osali potrepstina.
Bravo,najbolje je dati sve pomozi.ba,samo njima vjerujem :)
I mi iz usa saljemo pomozi.ba... jest da ce uzeti nam par sedmica da dodje.
Nista ne brinite sad ce nasa vlast da naplati porez i da handri malo vozace da hajruju nesto pa ce da ih puste!
Kakv ba porez sta baljezgas bezzzzz
bit ce jeftino brasna i hrane od sutra na pijacama sirom bosne.... nazalost :(
hvala braci kinezima