Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koji smo mi Bosanci paćenici ..
Ima se moze se, a kuknjava da je tezak zivot
Sve znaju bosnjaci , samo ne znaju ko im je bio pradeda !
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Nema dan radnog staza 10 godina na birou, a rostilja i okrece janje za praznik rada.
Pa sta ce, alternativa je da sjedi i place. Bolje bar malo da covjek bude veseo nego da stalno tuguje.
Ukupan broj radnog staza kada saberes na svim slikama iznosi 4.
Bosnjo ko Bosnjo daj janjetine i pive i mirna Bosna.Dobro mu je zato se i ne buni.Onome kome nije dobro i kada dodje voda do grla gazi sve pred sobom u revoluciji .A Bosnjo ceka naredeni dernek..Bajram ...da se olese sa hrvatskom zujom i jagnjetinom sa Novog Zelanda
U Njemackoj radno. Jbga nema se vremena za besposlice
"Tuzlaci su odlučili svoj slobodni dan provesti na poznatom izletištu kod jezera Bistarac nedaleko od Lukavca"- hhaha. Pa valjda su lukavčani bili na jezeru Bistarac. Vrlo malo tuzlaka sam danas vidio. Sretan 1.maj svima koji rade i nadam se da cete imati jos bolje uslove za rad i zivot, a svim nezaposlenim zelim da sto prije nadju posao.
Kakav Praznik rada, o čemu vi pričate? Pola Bosne ne radi, a ovamo slave. Jadno i smiješno.
od prekosutra kukanje opet može da počinje....
Kada vidin toje oci da zasvitle u toj noci ja te zoven, stoj kurijeraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sad ce foadil da kritikuje narod
IMA SE MOZE SE !!!!
Kao da imamo sta proslavljati. Otisla su radnicka prava, nestala radna mjesta, pokradena zajednicka imovina a glupe ovce mrvicama zadovoljne i slave umjesto da bjesne. Fuj.
Oni koji rade neka i slave, jer BiH nema toliko puno praznika kao većina Evrope. A oni koji ne rade neka izađu na ulice i neka protestuju. Sve sto vidim jeste hrpa komentara punih negativizma, a niko nista konkretno da poduzme.
Oni koji rade neka i slave, jer BiH nema toliko puno praznika kao većina Evrope. A oni koji ne rade neka izađu na ulice i neka protestuju. Sve sto vidim jeste hrpa komentara punih negativizma, a niko nista konkretno da poduzme.
Ako fadil ovo vidi
Aj, lipo je u Istri bit, jist i pit...hic p.s. SRETAN VAM PRAZNIK RADA...hic
Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj, tehnoloski visak slavi prvi maj