Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ga nisu uhapsili...vratio bi se nama s posteno stecenim kapitalom i oprao pare putem stranackih firmi gdje inspekcije nikad ne zalaze...
Cuj ove fore, kad je sbrin iz Bosne u pitanju onsa pisu bosanac, heee moj klixe...pisi ime i prezime i da je srbin iz Bosne.
@avdo82, u takvim slulajevima oni iz RS-a o to tumače kao napad na srpstvo i protiv srpskog naroda. I obratno, isti mentalitet je i u drugom entitetu.
A taman razradio poso.
ode na godisnji covjek
Curikni te ga odma!
Igor Isakovic iz BL traze ga godinama,a covjek online po fb itd.
a sta ako je rom a sigurno jeste
Bosanac to znači musliman. Hrvati i Srbi imaju naciju i vjeru.
@Bhjecazzoooooo Hrvati imaju more ,a Srbi Vučića :)
moze li biti hrvat, a da je pravoslavac ili da je musliman? ili je samo hrvat ako je katolik?
Musliman?
Ja vam kazem da su nasi ljudi trazeni vani
Dijasporo i Bogu si teška ....
Koliko moraš biti glup da ne shvatiš da će te jednom uhvatiti i sve ti ide niz vodu džaba da si ukrao ne znam ti šta kad ti je ćenifa u tom poslu suđena.
znači zato naši idu u Njemačku.....
Haj dobro je pa je provalnik a ne po obicaju u zadnje vrijeme islamski terorist.
A majmun mislio da je u Bosni i da ce proci bez vecih problema. Kada mu sad sve natovare morace svoje bubrege da proda da im plati kazne. Tako i treba..
Crkooooo