Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad smo najebali.sad ce amerika na nas udarit
operacija bosanska sloboda...oslobadjanje nas od nasih prirordnih resursa i golih zivota
Nafta koja je na povrsini, nema je u dubini... tako sam bar cuo na fakultetu. Znaci da nisu velike zalihe, i nije isplativo radit' eksploataciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Sve imamo uslove da budemo bolji od Njemačke i Amerike, ali zato imamo najgore političare na svijetu.
Dragi tesla nije ni tebi lahko, da cijela bosna lezi pod naftom opet nebi imo vece izvore od Amerike. a da ne govoris ostalo, pa jesil ti ikad usporedio na karti Bih i Ameriku, a njemacku da ne spominjem, ni amerika nemoze dostic njemacko blagostanje i kulturu zivljenja
Mislis li @tkanton da Bosni treba kolicina prirodnih resursa koju ima amerika da bi prosperirala? Povrsina BiH je oko 51.197km2 a ima blizu 4 miliona stanovnika sto znaci treba nam malo da bi imali puno al s lopovima ne moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
treba to ostaviti na miru i čekati da arapima i amerima nestane nafte, e koliko bi onda barel koštao...
Milo Rad company i RNP (ruski naftni pratner) ce na dan uoci nove godine dijeliti besplatno po litar nafte svakom srbinu koji dodje i donese flasu. Cilj ove akcije je da se ima za fenjera i da svakom svijetli na tu blazenu noc.! Dodjite ali ne zaboravite flase.
narode eto amerikanaca da brane demokratiju
To je mulj davno bi nam ameri i arapi dosli da ima nafte :)
Seik Hajr-Ud-Bilali
Daba sve kad se nece nista uciniti po tom pitanju
ma Tuzla je posebna...po svemu !
Danska je u sjevernom moru nasla naftu i eksploatise je od 70 godina prosloga vijeka. Grenland i Farska ostrva su dio Danske,ali imaju ogranicenu suverenost. Isto ovako je pocela prica o ogromnim kolicinama nafte u vodama oko Farskih ostrva i Grenlanda.Kada su saznali stanovnici Grenlanda i Farskih ostrva,poceli su govoriti o nezavisnosti i odvajanju od Danske.Farska ostrva su cak imenovala ministara za naftu, dali su koncesije za istazivanje nafte, i nda se deslio da je Shell nasao nalazista koja ne vrijedi eksploatisati i odustali su od svega.A zatim i stanovnici Grenlada i Farskih ostrva su odustali od nezavisnosti.Zato te price da Shell dolazi i da ima nafte u velikim kolicinama treba uzeti sa rezervom.
Navlače Federaciju da se odvoji od RSa :D
A bas mi bilo cudono da Bosna ima Muslimane a nema naftu.
pazi deda da nisi ugazio u septicku
A ONDA SU DOSLI MAJSTORI I OTKLONILI KVAR NA CJEVI ZA NAFTU
Izvlacenje je namjesteno, dokazi na VIDEU!! http://tinyurl.com/namjestanjeizvlacenja
Kako ce nazvat naftu srpska bosnjacka ili hrvaska,u Pozarnici su prije rata zivili srbi bice srbska nafta ja mislim posto kod njih sve srpsko srpske vode sume struja srpska kisa srpski snijeg.
Cijeli svijet okrece ledza fosilnim darivatima , a mi se nasli pametni . Pa zar moramo bash u svemu kasniti . Tuga ! Za one s mozgom http://www.youtube.com/watch?v=zj4c1GZM9zs&feature=share&list=PLE9KcsB-GjtmUYm3--vM9nFPKft6f0LjU
Garant neka crna govna izviru.Sta moze ovde drugo,pa nece se sirotinja obogatiti.Para na paru,uš na fukaru!