Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ih ko naši političari !
stekli iskustvo kod nas da kradu pa pokušali i u Njemačkoj
Sto nije dao srbijanski pasos kad su ga uhvatili sto nije dizao tri prsta i skandirao "Srbija" kad su ga uhapsili, nego kad je u cuzi, onda je Bosanac.
Ne možeš ukrasti pare sirotinji osima kao nisi Vlada, tako da pljačkanje banaka je reinkarnacija Robin Hood-a.
Sta ti je, pojede kocka.. Sad klavir lagano
Bosanac je razrađivao plan, strategiju, taktiku, a Crnogorci brzo, spretno i efikasno, sve to realizovali.... Pa vi sad vjerujte stereotipima i predrasudama da su Bosanci glupi a Grnogorci lijeni.
Dovoljno je radnim danima proći bosanskim gradovima i pogledati kafiće, iz toga je sasvim jasno ko je lijen. :)
U OVOJ DRZAVI NAJVISE ZARADJUJU ONI KOJI NAJMANJE RADE, KOJI SU LIJENI, LAZU, KRADU....!!!! Sta ce jadna omladina, unistise nam volju za zivotom.
Mrsko im bilo samim, a ovaj nas glulp da bude sam