Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mu Allah ukabuli.
BOG TE NAGRADIO
Pa opet pljujte po dijaspori, jer da nije dijaspore, stanje u BiH bi bilo dosta gore nego što jest
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gospodin!
samo bih naglasio da s obzirom da je dao i Merhametu i Crvenom Križu svaka mu cast. On ne gleda ni vjeru ni naciju, ljudina.
@Error404 3. lijeno joj čitati
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
nije jedini znate li koliko milijardi svake godine diaspora ostavi...ali kad diaspora dodje u BiH, nevalja, kurce se, itd......
Tako će i zukić da ga Allah ukabuli kad se ukaburi, i on je hamn iz Rogatice, krv je to!!!
hvala Bogu na dijaspori ..... jer smo nesposobni za bilo sta osim za humanitarnu..
Divno! Multikulturalni Bosanac pa ništa pravoslavnom Dobrotvoru, katoličkom Caritasu i Kruhu sv. Ante kao ni jevrejskoj La Benevolenciji!
posto je obrisan komentar evo opet: sarajevo mi je bilo najljepse dok sam bio u kanadi
merhamet je ok, ali brate crveni križ nikome, ama baš nikome ne pomaže, nego su se uhljebili i dograbili donacija. pravi paraziti koji sami sebi najviše valjaju. ako znate neke likove iz crvenog križa, znate o čemu pričam.
sjecas se one iz rata : dabogda te merhamet hranio i hvo branio ... pametnom dosta
Rijetki su oni koji ostaju ljudi i nakon sticanja bogatstva.
A opet se dijaspora omalovažava. ..
ovo je ljudina, a ne kao većina dijaspore koja dođe u bih da se malo proku rči preko "ferija". ima doista seljakluka među starijom dijasporom. ova novija je ok, jer su vjerovatno i sami bili žrtve ovih nađih seljačina iz auslanda :D
Ma ja..dijaspora je sranje, zive od kredita, ne vole Bosnu, bla, bla, bla
Što nije dao kakvim birokratskim-budžetlijama da poduplaju koru...naravno sarkazam :)) Da mu Allah ukabuli i podari dženet!
Samo me zanima da li je neko od gu*onja koji primaju po 5000KM+ mjesečno osjetio i trunkicu stida čitajući ovo, a siguran sam da čitaju. Kapa do poda i veliki naklon za ovog Gospodina!
jesu. nece moc da spavaju od kletog stida.
@esubhanala Nadam se druže.
E ovo je djelo...Dati ovoliki novac da se nahrane gladni,siromasni i pri tom ostati anoniman.To je ljudska velicina.Pobijedio je nefs/ego,koji svi imamo u sebi,ali nam se tesko boriti sa istim. Nek’ pogledaju bogatasi ovisnici kako izgleda kad covjek da milion i ne bude u svim medijima!!!
da moze zilha krcmiti
Allah te nagradio džennetom dobri čovječe.
Tako to rade veliki ljudi