Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je bilo pravde, pripadnici zločinačke vojske RS ne bi imali nikakav povlašteni status u ovoj državi... Sama činjenica da su stavljeni u isti pravni položaj sa pripadnicima Armije RBiH, ukazuje na to da rat i još uvijek traje...
hahahahahahahaa...cuj Pantelija Curguz??? daj ba, je`l ovo neka zaje..ban.cija???????????
Isti si ko i on Y.ebo te ON.
CRNI PANTELIJA, BOLJE TI JE IGRATI SE SA ZVEČARKOM NEGO SA \"CAROM MIĆOM\" . CRNI PANTELIJA .
hahahahaha,pantelija u-guz
TO,srpske PIČ.K.ETINE POBUNITE SE KONAČNO
Vidi mu face. Vidi se da je nastao incestom - ispoštovana sr.ps.ka tradicija.
Pantelija.....pazi ti odsad na auto .....da ne bi bilo Pantelija leti u nebo !!!!!! Onaj sto je zadnje demonstracije pravio...... u sumskoj je koliko me pamcenje sluzi odmah sl dan ostao bez kamiona :))))) SIKTER.......ps niste vi nikakvi borci bili vec agresori na vclastitu drzavu i dojucerasnje komsije tj zlocinci koji su napravili genocid i kao takvi nemate ste ni traziti !!!!!!
majku li vam genocidasku... jedva cekam drugo poluvrijeme..
BORS NESMIJE biti \"remetilački faktor u RS-u\"... Ako dajes izjavu onda ne lazi!
nije mi jasno kakva je selekcija bila za odlikovanje u V RS .. koliko si granata ispalio na sarajevo ?!
E pantelija, pantelija, koliko nevinih žrtava nosiš na duši ? pantelija, pantelija !
Nadrealisti :)))) Baš interesantno...