Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik je našao prazninu( ne rupu) u zakoniku, slično kao i izbor iz REDA hrv naroda. Ugodnije je trpati nego primati.
Svakom po cuna na čelo
Borelu je bitno da dobije odgovor da neće biti konflikta . Dok to Bakir obećava Dodik ruši institucije BiH . Neće stranci rješavati probleme BiH . Njihov cilj je mirovni sporazum. Vučić je to prekršio i trebalo se raditi na obnovi Republike BiH. Paradržavnu tvorevinu RS ne treba priznavati jer nije strana u pregovoru nikad ni bila. Ona nema ama baš ni od koga međunarodno priznanje. Samo BiH je članica UN.
pratili ste i devedesetih i znamo sta se onda desilo
Oni su ko na utakmici, pažljivo prate zbivanja na terenu, izgleda da ni sudija nije njihov, ljudi su potpuno sterilni po pitanju ove situacije koja već prelazi u nervozu. Čitaju li izjave Vulina o srbskom svetu, čovjek čak spominje i krajinu u Hrvatskoj, sve su prilike da smo u 90-tima. Vidjećemo, iz istorije nisu ništa naučili.
shutcho cracka ass up
i sta ima od pracenja, isto neko prati dobru koku pa sta?