Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ironija je ta da su 2 papka ujedinili 2 MUP-a i oborili tezu da BIH ne moze postojati kao funkcionalna drzava. Klix je osjetio na svojoj kozzi da drzavni aparat funkcionise ko singerica. Bolja strana svega ovoga,napada na novinarstvo, je ujedinjena BIH, ujedinjeno novinarstvo, ujedinjeni policijski organi,ujedinjeni politicari, a mafija i kriminaci ionako nikad nisu imali nacionalne podjele,ni za vrijeme rata..
Salis se....ovo su kladicni interesi i radnja se odvija onako ksko zeli M.Duduk.Potezi koji povkaci su u sprezi sa njemu slicnimi zato je na snazi ono njegovo ne zeli i ne oprznaje sudstvo na drzavnom nivou jer ga ne moze kontrolisati...ali ocigledno da moze...pa cak i kantonalnii MUP
Ne samo mediji,nego i svi gradzani treba da se solidarisu sa KLIXOM,i ne smiju odustajat,dok se stvari ne istjeraju na cistac,pa ako bude KLIX odgovoran za prisluskivanje,a izneseni podatci tacni,da vidimo kolko ce pocinitelji kriminalnih radnji odgovarati?
"višegodišnji novinar"
Klix nije savrsen,daleko od toga...ali je moj najdrazi news portal. Mogo slobodno reci da je portal kojeg otvaram svaki dan,dobivam oko 75% informacija vezano za BIH upravo ovdje,sluzi mo ko ventil da istjeram iz sebe koristeci bas ove komentare. Klix je objektivan I ne naginje stranacki,ali je pro-BIH 100% jer da nije ne bih se ovdje zadrzavo ni minute.ja ne posjecujem prosrpske ili prohrvatske portale jer me uopste ne interesuju
Slazem se potpuno i svaka cast !!!BIH 100%!!!!!!!!
Pa trebaju svi mediji, ali poslije ovoga ni jedan medij nema muda jer se boje da ce i njima ovako upasti. Tako da nista od toga. Sad su utjerali strah svima. Ali ono sto se kontrolise strahom uvijek propadne, kad tad, sjetimo se komunizma.
TREBALO BI ALI.....................................KO, NISMO MI NI ZA ŠTA, NEMAMO MI KAPACITET DA NEŠTO KONKRETNO URADIMO, DA SE STVARI KONAČNO POKRENU, NEMA SVE JE TO U JEDNOM KLUPKU I OVDJE NEMA SPASA. IMA LI IKO DA U OVOJ ZEMLJI POSLIJERATNIM BOGATUNIMA ODUZME POKRADENO. MAKAR DA SE URADI NEŠTO DA SE DONESE ZAKON ZA ISPITIVANJE ONOLIKOG BOGATSTVA-SA LEĐA OVE SIROTINJE. BOG DA VAM DA SE ZABAVITE O SEBI. ALI, VI NE VJERUJETE U BOGA, POZNAJEM LJUDE KOJE JE BOG KAZNIO I TO DOBRO KAZNI NA NAJMILIJIM, NA DJECI ALI ONI SU SE I DALJE NASTAVILI ENORMNO BOGATITI I BOGATITI I BOGATITI, I ŠTA ČOVJEK DA ZAKLJUČI, DA SE BRATE OVI NA VRHU NE BOJE NIKOGA PA NI BOGA A UPITNO JE I VJERUJU LI ONI U ISTOG.
Ma svi vicu trebalo bi vec 20 godina, a svako gleda sebe. Sad tek ni jedan medij nece imati muda da pise od straha da i njima ovako upadnu.
e sad ste vec dosadni, pretes, pretres, upala policija u prostorije klixa, i meni je upadala nekoliko puta u zivotu i pretresala pa niko nije pravio toliku frku.
da ali i o SLINOM POSLIJERATNOM BOGATSTVU NAŠIH POLITIČARA!
Nisam ni u početku pratila ovu bljutavu temu; kupovina glasova, naviknuti nažalost, ko hajd', nije nešto novo, tresla se gora... Ali šta god da je iza ovoga sad, pa zaista, zaista čemu? Je li poruka da se ipak nešto može promijeniti? Bravo onda. Proći će i ovo Ili, sujeta, strahovlada - ne smije se ni pričati u dvorištu, a kamoli na buahahahha internetu. Demonstracija moći i još koječega.
Nije vrijeme za poštena čovjeka i poštene firme i odatle primjetan atak na slobodu insana koji pokušava radit posao u svoj ovoj nebulozi od stanja države.
Klixu je ovaj slučaj došao bolje nego to što im je neko ko se odro od guzova i rizika proslijedio snimak. Klix je žrtva, a nikakav heroj. Poznato je da smo mi dobro uigrani u toj ulozi, pa nije ni čudo što je ovo sve prošlo kako jeste. Da je kojim slučajem neko sa klixa napravio ovaj snimak, pa ga i objavio popušila bi mu ga.
Tako je video: https://www.youtube.com/watch?v=2GF-89X2-GA
zeljko najjaci tip u drzavi!! zeljkooooooo samo bahato..pisaj po sirotinji..zeljkooooo!!!
Bi vi rado ali kad bi vam neko platio. Novinari su unistili ovu zemlju prodavajuci ine kretene i ludjake ko spasioce ove zemlje.