Sead Avdić odustao
0
Boriša Arnaut ambasador u Beogradu?
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Lloyd Tooooo majstore, koji ce im klinac ambasador tamo, vidis da ga Cjetnici ne zele, ha ja. Cuj oni da odbiju dvojicu, aloooo, sta misle ko su. Jos nesto, pokusaj povecati font tih slova na sljedecem svojem komentaru. A ti pipaga, kako te vi, te dobjo a? hahahaha
Ko je dozvolio da Ana Tisic-Babic bude izabrana za Predsjednika NATO Coordinacijskog tima? HOCEMO odgovore??? ovo se niak nije smjelo djesit? Ko je propozir\'o,odlucijo po kojem kriteriju dat ovo vazno kljucno mjesto? ovaj komentar kaze sve: coco 27.01.2010. u 10:21 dakle popisana stranka za BIH je izgubila i to jedno mjesto koje je pripalo Bosnjacima. SDP ili nasa stranka a SBIH i SDA neka flautaju dodiku karu Moze li netko vise o ovome opasno je ovo za drzavu BiH-u,sto je zalosno da gradjani Bih- totalno ignorisu kak im genocidas i neprijatelj spiric udara noz u ledja a Bosnajcki politicki lideri idu uz dlaku genocidasima?ko je odlucio o imenovanju ove osobe?Sven dal ti je opran mozak u Beogradu?napisah ja dobro da nisi treb\'o stavit nogu u tom nacistickom gnijezdu SANU ideologa i krvolocnika!BIH4EVER!
Ministre iz \"Stranke za uhljebljenje\". Imamo li i jednog drugog diplomate osim ovih iz porodice Arnaut? Ovo je postalo pored nepotizma i sukoba interesa, bljutavo i degutantno. Fuj!
Ima arnauta na Kosovu.
Hocemo li imati dovoljno Arnauta za sve zemlje pitanje je sad...
@Pipo Vidiš jadan ne bio da te baca u stranu popij one šarene tabletice i ne gnjavi ljude više.
Ja levata, pa ovo je haretova pobjeda. Pokazao je da srbija ne moze birati ko ce biti ambasador NASE zemlje
@Taranta, hebo te Borisa.
JUJU suti bacit cu te u Nil.
Svi Arnauti ambasadori. Za nas je i Haiti velesila!
agreman??\'?
Nacisticka genocidna srbija hoce da joj Ambasador BiH-e bude njen spijun i piju to je to! a sav ovaj cirkus dokazuje da su Bosnjaci pogazeni i ignorisani od nacisticke srbadije! Dokaz! BiH4EVER!
uzet agremane i zaboravio si kamenovat ga na sred carsije
OVAJ SLUCAJ JE JEDNOSTAVAN ZA RIJESITI. BIH JE POSLALA DVA AMABASADORA, SRBI IH NISU PRIHVATILI, JEDNOSTAVNO VISE NESLATI AMBASADORE I TO JE TO! KOJI CE NAM INACE AMBASADOR U SRBIJI. NE ZNAM IMA LI SRPSKOG U BIH, AKO IMA ODUZETI MU AGREMANE I POSLATI GA KUCI U ROKU OD 24 SATA. SVE ISPOD I IZNAD NIJE PRIHVATLJIVO ZA JEDNU SUVERENU DRZAVU!
i treba tako da arnaut ne bude besposlen dok mu je sin ambasador u australiji a zena otpravnik poslova u ambasadi u vasingtonu. jescemo mi zlatnim kasikama