Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
logicno da se medjusobno podrzavaju ... pa bake i dodik ovise jedan od dugog
glup narod ebe mater jedan drugom, a dodikov sin i alijin guye svako vece i jedu bitfteke
Milorad Dodik je najbolji Bosnjacki politicar. Jos samo prije koju godinu diplomate poput Tanje Fajon, Johanesa Hahna, Sorensena, i drugih redovno su dolazili u Banja Luku, sastajali se sa Dodikom, obecavali mu pomoc itd. Otkako je napravio referendum prosle godine koji ama bas nista ne znaci svi ga ignoriraju. Zakuhao je sa Amerikom i njenom ambasadom u BiH, pozivao na protjerivanje ambasadorice, obecava spajanje RS-a sa Srbijom bez obzira sta oni u Washingtonu i Briselu misle.
Prestanite više objavljivati vijesti iz tzv RS, koga to još briga. Budalaštine i nebuloze dogovorene za podgrijavanje nacionalističkih pobuda kod zatucanog puka pred izbore. Sve je to go lopov i pozicija i opozicija, samo lični interes s leđa građana i budžeta.
Ovi se ni izmedju ne znaju prepucavati bez federacije
Mora vlah zaguslati o Sarajevu… Trn u oku, a bez njega nema ni vas
Molim klix da nam pusti nešto od hadži-Elmedina.
Političko Sarajevo je samo za lovu, kakvi ostali bakrači
A koji su to bili papci koje je BAJA kupio??
vrana vrani oci ne kopa, a riđan i onjk-onjk su braća
Lik isti Djani
Pa svi znaju da je Dodik finansirao kampanju Ramiza Salkića i kupio glasove domovine za Željku cvijanovic
Ko im izmisli ovo POLITIČKO Sarajevo? Političari koji sjede uglavnom ne žive u tom gradu. Sarajevo kao grad ne kroji državnu politiku. Sarajevski rezon je zajebancija čista. Bolje reći SDA Akademija a ne političko Sarajevo.
Borenovicu po meni je upitna kompletna vlast u BIH zajedno sa uspavanim HRCKOM Inzkom(ako je jos uvijek prisutan ovdje)
meni izgleda da se ovi iz SZP-a il drogiraju ili su skrenuli sa pameti.Bosnjaci iz koalicije ""Domovina'' su konacno shvatili da je Srpska njihova jedina drzava i da sve svoje probleme moraju da resavaju kroz institucije sistema Srpske republike.Sto je vecii maligni uticaj Sarajeva na bosnjacku manjinu u Srpskoj to je njihov polozaj sve tezi i delikatniji.Kada taj uticaj potpuno bude prekinut bosnje ce veoma lako resiti sve svoje probleme u zajednickoj nam Srpskoj domovini
Bitka za pare se nastavlja. Domovina zeli svoj dio kolaca a Dodik je spreman platiti vise od saveza. ovako nam sve funkcionise. samo budala ne vidi.