Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite normalne ljude u BiH više da žive, je*o li vam referendum mamu u pi*ku!
@Zilot Uzmi knjigu u ruke, obrazuj se i mani me se Bgt.
@Zilot Ako nisi razumio, a trebao si sa svoja dva fakulteta, ne zanimaš me. Prosipaj svoju ideologiju nekom drugom, molim te.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Borenoviću ko da ogroman broj analitičara već davno nisu procijenili ko na drugim izborima u Hrvatskoj, ko dobija ! Onaj ko i ranije samo još ubjedljivije ! Jer niko normalan neće izaći na Oktobarske izbore. Osim članova SNSDa, kojima se vodi evidencija izlaska na izbore i glasanje u vezi sa radnim mjestom. :(
OPLJAKAO VAS ŠTO NA OVIM PROSTORU NIJE NEKO UMIJEĆE; ALI DA KAKO VAS NAKON TOGA DOBITI NA IZBORIMA ! Niko ovo ne smije da zna prije izbora: 700 miliona digo iz Elktroprivrede RS ! NEMOJTE MU SUTRA IZAĆI RADI TOGA NA REFRENDUM, a izađite na izbore da se o tome izjasnite ! Mi izlazimo protiv BAkira i osjetiće to na rezultatima BIJEDNIK i Dodik zaštitnik !
@plaq http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/09/klan-milekic-iz-eprs-opljackao-700.html
sve je to jalovo oluju hocemo opet
PA Borenoviću sva mu se stranka izredala na TV beskonačno puta ne samo preko RTRSa. A kako je Refrendum NEUSTAVAN, žali se VEĆ sada na rezulate izbora ili ih ne moj priznati, ili traži ponavljanje IZBORA, na što u ovakvoj situaciji imate pravo ! ILI NEMOJTE SUTRA UZAĆI NA REFRENDUM A IZAĐITE u svi u Oktobru, i GOTOV JE ! Ili pu pušite do sudnjeg dana. Vrlo jednostavno ! Eto ZNATE ŠTA VAM JE ČINITI, a vidili ste onoga budale Bakira sa njim se možete dogovoriti da je Bajram pravoslavni praznik !!
E moj Borenoviću ti pojma nemaš šta se sve gleda i odlučuje. PAZI OVO: Prema mojim izvorima poslije refrenduma samo teška kiša na dan izbora vam donosi neke šanse ! Dakle, NEBO odlučuje ! :)
Evo šta vas jedino vadi: SVAKO MORA ZNATI: http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2016/09/klan-milekic-iz-eprs-opljackao-700.html
Ovaj je veća prsotina od balavurdije.
da nece pobijediti tvoja pdp i sds fasisticke stranke
Dodik ce dokazati da se referendumom u ovoj drzavi nista ne moze postici, jer nece biti u stanju ispostovati volju svog naroda...
A kako tinto misliš da mi nećemo slaviti 9. januar? Ko će nas to sprečiti?
Slavite vi dan entiteta, samo kazem odrzi se referendum kao npr u vb da izadju iz eu i sad se sprovodi ta volja gradjana. U vasem slucaju ce biti suprotno, jer ne moze se provesti ta odluka koja se donese na referendumu. U ovom nakaradnom ustavu lako je pronaci diskriminaciju na bilo kom nivou, kako vi negirate bosnjacima jezik bosanski oni vama slavu dana srpske a svi zajedni handrite sejdice i fincije i tako moze jos 1000 godina. Zna se ko zivi od toga, sigurno nismo ni ja ni ti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jesu referendumi postali cool ovih dana... Nisi cool,ako bar jedan nisi proveo. Nije vazno sto ce ostati status quo,ali samo nek' se referen duma.
Ili ti i Ivanic ili Dudko bilitka za ovu drzavu nejma sa takvom vasom pameti
A koju državu?
Bio on 25-sept. ili 02.omtob. sustina nemjenja situaciju jer koliko vidim iz medija ni tvoj sef Ivanic nista nije slabiji u udaru na drzavni poredak.Ja sam sa njim bio u Titinoj vojski u SA kasarni M.Tita sadadnjem kampusu.Jos tada se na njemu dao primjetiti debeli srpski nacionalizam.
Priča ti je više nego verovatna! Čudi me da ga nisi prijavio tada!
ovaj puk'o😂ko babo Ivanić😂
Do kraja oktobra, raspisivat' cemo referendum i za kantu lino lade.
ama jebite se vise s tim ref
Sto je Referendum posto in...