Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik bi ukrao i baksis konobaru
Da se razumemo, nije Dodik cvećka. Ima državnog kriminala u RS. Ali imam neki osećaj da Bošnje ne mrze zbog toga Dodika, već zbog nečeg drugog. A pričati da je u RS diktatura mogu samo isfrustrirani likovi. Pa više od pola opština u RS drži opozicija. Imata BN, alternativnu i niz lokalnih tv kuća koje su ili za opoziciju ili su neutralne.
Ali fakat Dodik je zajebao sve diktatore svijeta, hoćete protestovat, e nećete
Fora je samo koji političar je pismeniji i namazaniji. Svi su isti lopovi ali nijanse u načinu rada(krađe) ipak postoje, pa kaže: 1. Dragan čović najjači političar, dobar gard i stas, pročitao dovoljno , tiho ali sigurno uzima idt. 2. Bake naš solidni, drugo mjesto zasluženo; tih, kulturno izgleda isto kao i Čović, samo Bake ima Begovske gene pa je još žešći. A imao je i vremena za čitanje i nije paglu, a zna i uzeti od naroda dovoljno dobro itd. 3. Fahro graditelj; klasični lopov, okupio paletu zanimljivih likova oko sebe, ima tu svega ali za ozbiljne politike
za ozbiljne politike i upravljanja državom nema. 4. Mile; bez komentara.
Jedni ce da vicu "dole vlada" a drugi "gore vlada". Pa ce se naci u sredini
A i da je rascupaju koja je alternativa. Ovi sto protestuju su isti ako ne i veci kriminalci samo sto nemaju vlast.
dolazi djavo po svoje.
Dodik kao Assad bit ce RS kao Sirija , svakako Mile Laktasenko ima privatnu vojsku koju je naoruzavao ovih godina pa i oni specijalci sto su opljackali vozilo banke su SNSD-ovci mile ih zaposlio !! Ali , ja mislim da srbadija ne smije ni da se buni tamo u onom mracnom vilajetu kad im Baja neda :-D , on ce da nastavi da krade kao i do sada dok narod ne pocrka .. Ponasa se kao pravi diktator , prijeti silom , zastrasuje , protjeruje , proganja neistomisljenike i unosi strah obicnim ljudima .
Radi guza k'o meduza...aa Milorade??
Trebali bi građani i RS-a, a i ovamo u Federacije, prvo da shvate, da moraju da se pod svaku cijenu oslobode Dodikovih i slićnih njemu, suludih ideja, jer to je put u potpunu propast ne samo u ekonomiji nego po svim osnovama.
@Wolfix Ja sam mislio da se to odnosi na ekstremni nacionalizam koji je po pravilu praćen sa svim negativnim atributima kao što je kriminal bezakonje itd.
Njima je samo bitno da se srbuje i da nozovu studentski dom po ratnom zlocincu i oni su zadovoljni , primitivan je to narod neuk , eto im tamo neka se glodju samo neka nam vrate pare od PDV-a sto su ukrali i od Banaka koje su im propale necemo mi da ih finansiramo a oni samo ruse Drzavu i njene institucije .. Htjeli ste rs eto vam ga i pocrkajte od gladi tamo jeblo ih srbovanje i Mile Ronhill
dodik javno prijeti ljudima koji bi izasli na proteste,sjeverna koreja je demokratska u odnosu na dodika
U siromašnom entitetu se zakuhava. Biće protesta na sve strane.
Jadan ljudi vam se spaljuju ali valjda je lakše bolesnom mozgu kad je komšiji loše!
@Countryman Nisam rekao da uživam u tome. Samo sam konstatovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zajebace Hin mile hasisar, ali neka dok je mile sumska propada..