Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto se odmah nisu bunili nego cekaju reakciju amerike i sad fol ponizio
Normalan zivot u ovoj regiji je moguc. Opasnost od nazadnih politika nacionalizma, komunizma i sl. uvijek postoji medjutim ljudima je postalo jasno da drzava ne mora biti zarobljena ideologijom bilo koje vrste, da gradjanin ne mora da bude sluga bilo koje ideologije. Drzava i gradjanin (pojedinac) mogu da napreduju i zive slobodno samo u demokratskoj gradjanskoj drzavi koja je najveci doseg dosadasnjeg razvoja civilizacije drustva. Sve drugo je diktatura i autokratija
Sporo vam se pale lampice Birenoviću. Dozvoljavate da vas Dodik svaki put izmanipuliše, čime amortizira vlastite poraze. Gospodo, vrijeme je da se opredijeliti da li ste Dodikove sluge ili imate neki svoj stav.
Goodbay MMF ,goodbay opposition RS .
ma svi ste vi isti
mektic je car
Tek sad vide da im je precednik zacherao
Živio dodik
Ovi kakvi su, ima da ostave Mileta samog pod šljivom.
Narod u RSu, političari i akadameska zajednica trebaju pokajanje i reformu društva. Prije nekih 20 godina jedan novinar (zove se Željko) napisao je: Ako misli Mladen Ivanić (mislim da je tada bio predsjednik vlade RSa) da može stvoriti bogati i prosperitetno društvo da ga prije toga ne reformira je posve je ravno uvjerenju da se jedan domaćin može obogatiti tako što će komšijama prodati stogodišnji sadržaj svoje septičke jame.
Ima kolektivno da dobijete po pichci od SAD i EU 😂
Kakva je razlika izmedju Pozicije i Opozicije u manjem bosanskohercegovackom entitetu ? Razlika je - O ( nula, nista, nema je ).
Prpa za sankcije jel
Samo napried Srbi,Bosnaci,Hrvati, nista nije cudno u Indii u ustavu je krava svetac.
sad sramota a svi ste ga podrzali, eh kad vec o sramoti? sta je sramota? glasati za nesto pa reci da je sramota bila glasati za to?
Jedina pravosudna institucija koju nije poklopila-potkovala Tegeltijina i Dodikova pravosudna mafija je ustavni sud BiH i to zbog sudija stranaca.Ne treba dopustiti izbacivanje sudija stranaca iz Ustavnog suda ni pod koju cijenu!
Halloooo, gluperde ne odlučuju entiteti o onome šta piše u dejtonskom sporazumu, vakat je da čitate manite se gusala!😜