Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jaši, svi su (smo) naši ...!!! Živio Duduk Milokrad . . . ! ! !
čim ovi djikani se klanjaju rusiji to je za garantovan propast , po historiji se zna da su propalitet narod dzaba sve.
Ma kakva vlast bude RS nece moci opstati jer temeljil na kojem je nastala je genocid.
Ал ће вехабије сад да запјене .....
isto je borenovicu dodik ili ti. svi ste nesposobni. ti si borenovicu na vlasti na drzavnom nivou. zasto BIH nije ispunila uslove za uclanjenje u svjetsku trgovinsku organizaciju? zasto i 2 i po godine nakon ulaska hrvatske u EU jos uvijek na samo dva granicna prelaza mozemo izvoziti robu animalnog porijekla? zasto drzava ne kontrolise svoj vazdusni prostor vec to nam rade hrvatska i srbija i na tom gubimo desetine miliona godisnje? zasto nam se administracija i dalje povecava iako su hiljade radnika viska u administraciji? gdje ulaganje u opremanje sanitarnih laboratorija, da bar mozemo izvoziti hranu u EU, vec ulazete u zaposljavanje nepotrebne administracije i nabavku vozila da se vozaju? borenovicu jednako ste nesposobni.
Barem se rijesilo oko vazdusnog prostora..ovo drugo stoji.
Nista ne mjenjaj.......ne vadi, samo handri.......,srvi su navikli ,...Do balcaka...!
Nista ne mjenjaj.......ne vadi, samo handri.......,srvi su navikli ,...Do balcaka...!
Ne kontaju srbi da se ne zivi od toga kolika im je RS nego od toga kolika im je plata....djaba im da je RS i velika Srbija do Tokija kad nemaju za kifle.. : :)
ja predlažem propast RS-a i ovako samo koči napredak BiH.
teško je živjet u iluziji, predlažem vam da što prija progledate realnošću.