Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalis se cika Muru i trazis da urdeuje u tvojoj kuci ? Oces da ti ciko kupi bona ? Nisu ni primjetili kako su se od opozicije u Srpskoj , pretvorili u opoziciju Srpskoj . Naravno baliye se dzaba uzdaju da ista moze naskoditi Srpskoj neuporedivo je jaca i logicnija drzava od BiH .
Iako ga puno ne simpatisem u ovom ga potpuno podrzavam
Najgora emisija na BN TV. Cirilica da svi posteni i casni Srbi bi se sami poubijali kad ovu emisiju pogledaju samo mogu reci jedno na obe televizije pisaju protiv vetra. To nikako nije dobro za nas u BIH.
Za vas u BiH ? Slazem se , i da sam vasem mjestu bih trazio da se BiH odcjepi od Srpske , pa nek se sama snalazi .
@biglogikaTa emisija Cirilica je prevazisla cika Gebelsa a i ovi PTPC😂
Ma dajte molim vas!?
Jeste jarane da povratis kako lazu i petljaju NRTRS.
Neki dan nakon godina i godina mi se ukaze RTRS na TV-u... pa to je sad Comedy Central na bosanskom, pardon srpskom :) bravooo :P
@rea Ja to smeće bacio na zadnje mjesto na listi kanala, apsolutno nemam pojma šta emituju seljačine.
@SamoZajedno ma nije lose, kao da gledas Jon Stewart-a... samo sto su ovi smrtno ozbiljni :)
Svaki javmi servis je u sluzbi vlasti.. jesu li ovi ljudi glupi.. ili se samo prave? Ko ih placa.. tom sviraju..zato recimo u amerci nema drzavne televizije..