Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borenoviću i Ti se jedan od onih koji blokiraju rad državnih institucija, a kriješ se iza NSRS i trojke Izetbegović, Dodik, Čović. Tvoja odgovornost nije ništa manja od ove trojke.
to moze biti samo da i Srbin iz FBiH moze biti biran, ušljo
Osjetili ste I to ce ostat na tome. .naravno da ste osjetili ..malo pred strancima druga prica pa opet sve po starom svi
Svi bi bolje živili da nema entiteta i kantona i kada bi svi oni koji su u entitetima i kantonima zaposleni radili u privredi.
Svima bi bolje živili da nema entiteta i kantona kada bi svi oni koji su u entitetima i kantonima zapisleni radili u privredi.
cim njemci u parlamentu prijete odmah se dogovaraju ,znaju da im ne treba eu sankcije udariti dovoljno je da im njemacka opali kaznu umrijece manji entitet od gladi.
Samo Bakir samo SDA 💪💚 Imamo povjerenje u tebe Predsjedniče! 👊💚
Posavski,Tuzalanski Zenicki Sarajevcki Gorazdanski jedan Kanton. Hercegovacki Livanjski jedan Kanton. Srednjobosnaski Neretavanski Mjesoviti Kanton.USK.ostaje zaseban.
jedan kanton od milion ljudi a drugi od 100000 i imaju ista prava a?
samo digitalizacija u offline modu... a konstutivnost nek traze u irskoj
Осјетио си ти америчко глађење по дупету.