Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sad cekamo Goranu Tadic, pa vidimo to nezavisno tuzilastvo, jel samo po Sarajevu I do Zenice nadlezno ili ce presutiti sve od respiratora, udara na drzavu, negiranja Ustava, 9 januar, I sve ostale kriminalne slucajeve koji su RS doveli do propasti.
A mi o srbima hrvatima i bosnjacima
Svaka vam cast majstori! Aferim! Dok je glupog naroda da vas bira zbog toga sto stitite niske strasti i tzv. nacionalni interes ja cu vam svaki put cestitati svima od Solaka do Dodika za svaku klempu udarenu po usima neobrazovane stoke!
Znači malina je mala maca
"Kakistokatija - vladavina najgorih; oblik vlasti u kojoj najgore osobe zauzimaju pozicije moći."
"Kakistokatija - vladavina najgorih; oblik vlasti u kojoj najgore osobe zauzimaju pozicije moći."
Tako je na picetku govorio i Solak a Fikret se hvalio da je bio jedini u drzavi koji je mogao sa svojim vezama da nabavi nekakve respiratore i opet nas je Fikret slagao, vidimo da je i u RSu bilo sposobnih za....
a ovi.nasi razapeli Fikreta i Fadila
Ma nisu oni to uradili, da imas video zapis kako kradu osudjeni nebi bili
I tako u nedogled,daj nam kakve bombe da nas uniste i da nas nema nikako,vece bagre od nas na dunjaluku nema
3F ispadose amateri za ove! :)
Vidite da su Fikretovi respiratori neftini
Da vide Balijetine kako Srbi znaju ukrast. Vi ste za nas mala maca.
Ima li iko damu da stane ovim krimosima u kraj..ovo je ocigledno odobravanje lopovluka,jel narod ,,telad,suti i laprda po postovima.. ovo je vise nedopustivo,tolika zaduzenja,tolike donacije,a oni kradu li kradu..sta .i narode i.amo od njih,lopova,drzavnog vrha,,nista samo stresove siro.astvo i bjedu
J a g o d i c a B o b i c a 😂😂
@seoskavaralicaFADILi vidite li da i RS ima svoje konje za trcanje!