Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poserem vam se na entitet i sve njegove vrjednosti tipa genocid, progon, klanje, koncetracioni logori i naravno osuđeni ratni zločinci.
Ovaj jedva dočekao da skupi koji jeftini politički poen, a najlakše mu na ovim tamama. Pa ima li išta osim 9 januara i srbovanja. Ima li mamlaze kakva ideja koja bi omogućila da se bolje živi?
RS je nastala na tudjoj zemlji i kao takva nema smisla ni buducnost da postoji .
Ovi ce svake godihe izgleda mjenjati dan entiteta hagaragafagagaga toliko o tradiciji genocidne tvorevine
žao mi je što ste moji
Ukinuti ukinuti nego sta, a cini mi se da ide i mirnim putem gasnje entiteta nastao na genocidu.
Ovo je u fazonu ja sam rokao muslimane u ratu a ti si svercao Ronhil, takmice se ko je veci chetnik
RS je vise izraz Srbijanske politike expanzije potrebe nj interesa a ne istinske potrebe BiH srba. Preko nje Srbija instalira entitet koji se u ime srpstva bori za drzavu Srbiju. Za gradjane RSa je kao neka vrsta savremenog geta pod vladavinom velikosrpske ideologije i oligarhije, najsiromasnija i nedemokratska. Ako ne uzivate u velikosrpskoj ideoloskoj ublehi onda bjezite glavom bez obzira.
Koji kreten narod ovdje se nezna koje gori
Ako ovo Dodik progura u NS RS predlazem ga za dozivotnog predsednika RBiH.
kad se takmice ko je veci nacionalist
Samo da pojasnim pajserima. Sretenje je praznik koji Srbija slavi zbog prvog srpskog ustava pa tek onda zbog ustanka. Stvarno neznam gde ste se vi Bosanci nasli u Srpskim praznicima?
i Kevin Spejsi osjedio
Hahaha prvi srpski ustanak ahahaha, historija Srba ahahaha, mitovi i legende su na tavanu!😂😂😂😂😂
"Tadašnja Skupština srpskog naroda" ko je izabrao i kad takvu skupstinu? Kad je bilo legalno imati takvu skupstinu? Ko je prebrao srbe koji mogu glasati za predstavnike te skupstine? Kad je bilo glasanje? Nije to bila skupstina nego grupa nasilnika se predstavila kao predstavnici svih srba. Niko ih izabrao nije.
GROHOTOM SE SMIJEM
Mozebitno se Duduku tresu gace od novog Visokog koji bi vjerovatno mogao ponovo staviti taj problem pod lupu