Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pada Doda polako
Latini su uvijek lukavi bili, neće se okrenuti za Miloradom.
Ikona je poklonjena pri posjeti entitetu RS, a ne drzavi BiH. Trebala bi RS odgovarati, kad poklanjaju mogu i odgovarati.
Otkud, kad ide srbski zlocinci ide i tamic pun bijele tehnike
Ovdje niko nizasta ne odgovara niko nikome ne polaze odgovornos niko od politicara nije osuđen za kriminal prema tome i ovo ce se kao i sve ostalo pricati dva tri dana i nistaaaa..
Dokle će se ovi pravoskavci bruksti.
A šta su tek 'rvati dali rusu. Isusa u živi.
placenik britanske sluzbe, izdajnik
ne vjeruj Latini ni kad poklone nosi😂.
Mora odgovarati Dodik,ne BiH nije bila zastava BiH lopovi
Ikona kupljena na pijaci u Vrapčićima u Mostaru. Mile po njz dišao avionom i Čović mu uzeo 10.000 eura. Rus pooušio, Baja ih navukao ko hajvane. Mile orevari brata rusa. !!!? Ko bi reko. Navuče ga ko Mujo Fatu.
Da je Države on bih vec davno trebao biti u Zatvor zbog javnog priznanja prlisluskivanja Opozicije
Lopova Dodika u Zatvor sta tu sad nije jasno
Sad će ZAPAD optužiti BiH da su njeni građani(SRBI) kao PARAMILITARNE postrojbe, RATOVALI na teritoriji UKRAJINE te UBIJALI I PLJAČKALI Ukrajinski narod !!! Lako je POVEZATI IKONU sa tim DOGAĐAJIMA !!! CRNI MILORADE ŠTA UČINI !!!
Ukoliko se dokaze da su optuzbe tacne i osnovane onda bi to bila prava ironija.Naime , stize polahko bozija ruka pravde upravo od onoga koga je citavo vrijeme krivo tumacio i zloupotrebljavao.
okačio je nju Lav već u kabinet
Onaj dedo Lavrov ispade budala u Bosni i to dva puta,Putin ce ono malo kose pocupat Ona dvojica miseva ga otpilali ,a kreten Dodik mu uvalio lopovsku robu Jedino je rjesenje da se dedo objesi od muke
Afere tresu bih srebrena malina,pozlacena ikona,zlatna potkova itd