Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I reviziju damo samo fotelje ne!!:)))
Hoce, hoce - kad vas narod prekomponuje preko ledja motkom, kako cete samo se prekomponovati uh!
MMF!?
Čim ovi nešto tvrde znači da je situacija suprotna
Razumijemo da treba da se pred svojom nepismenom i indoktriniranom javnosti malo izvičete, ali stvar uzima drugi pravac i Vučić vidi da se je svojom podrškom Miletu uvalio u grdnu nevolju. Tako da mu ne preostaje drugo nego razlaz. Tužba bila regularna ili ne, bit če prihvačena, jer da je jasno, ako ne znaš tužba je inicirana od uticajnih faktora MZ. I krajnje vrijeme da se preduzmu mjere.
joj kako ih dodik navlaci da se on uvali u vlast na nivou bih da dokrajci rs
...čiji je aranžman?
Najbolje rjeenje...otrov u vodovod za cijeli Balkan!
Molit cete vi da drzava proradi...jebes korjenje nije uoste ukusno
jedini normalan izgleda, za sada
Sve za vlast...jest slatka fotelja to je čudo jedno
Poceli ljudi da rjesavaju krizu koju su stvorili a koja nije ni postojala.
Skontale cete da im se vise frndanje ne isplati.Dao bog pa vi jednom prihvatili ovu zemlju kao svoju i ostalih kpji u njoj zive.