Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moj Borenoviću, upravo ste utrali put raznim referendumima na svim stranama u BiH .. nemoguće da ste toliko slijepi
U Bratuncu je prema izjavi predsjednika općinske izborne komisije Vitomira Banduke jutros otvoreno 26 glasačkih mjesta a do 11 sati je glasalo je oko 22 posto upisanih glasača. - Nema problema nikakvih. Sve protiče bez euforije - kazap je Banduka. Inače u Bratuncu skoro niko koga smo zatekli nije htio javno da govori o referendumu. Odgovor na pitanje zašto su izašli na referendum za većinu je "ispunjavanje građanske dužnosti" a na pitanje šta će to promijeniti svi su slijegali ramenima, te naveli da može biti samo gore, te da od rezultata referenduma ne očekuju ništa.
Danas je za referendum, juce nije bio, prekjuce jeste, a dan prije je bio suzdrzan... PDP i politika... Logo im treba biti onaj pijetao, limeni, sto an kuci pokazuje smijer vijetra, pa danas ovako, sutra onako, a poslije ko zna... kako ce vjetar duvati.
I nakon referenduma za ukidanje genocidne, takodje cemo graditi mnogo bolje odnose naroda u BiH.
Niko ne postavlja pitanje ko kontrolise referendum, sve stranke su za, nema oponenata. Komisije su sastavljene ,dakle od istomisljenika, nije kao na izborima. Izlaznost moze biti 50 %, za javnost 70%, izglasanost 80% a za javnost 99%. Niti kontrole, niti posmatraca, svasta...
Borenović, pa i drugi umjereni političari, Dodikovim šovinističko diktatorskim ultimativnim spletkama su dovedeni u pat poziciju, na način da negiraju ustav i pravosuđe BiH, čiji su predstavnici i moraju podržati, apsurdnu stvar u vidu referenduma, koji najviše služi Dodiku za njegov opstanak na vlasti, kod zaostalog i zavedenoga srpskog stanovništva, koji misli da je referendum nešto korisno. Taj zanos je dobar i trajat če jedan dan, a nakon toga če vidjeti rezultate u reakciji cijele MZ.
Svi na referendum. Stop Islamskom Terorizmu
Mogu ako hoće i referendum i o vremenu izlaska sunca ali ustav je ustav.Ja sam im uveo bojkot na sve proizvode koje proizvede. A vi koji kupujete njihove proizvode ako nastavite kupovat onda ste direktni saučesnici Miloradovog ludila.Pa gospodo kad vam se smanji prodaja gledat čete u svoj tanjur i prazan džep a kad vam se fabrika ugasi onda če vam mrena sa očiju spasti sretno vam bilo.Pozivam sve građane iz Federacije da ih bojkotuju sve dok se Miletovo ludilo ne sanira.
.....poslije ce da kmece kada ih zovu genocidasima i fasistima.Koliko je bosnjaka i hrvata glasalo za krsnu slavu??:)))
Kakva krsna slava? Rijec je o Danu Srpske Republike... Koliko je Srba glasalo za otcjepljenje 92.godine?
...najmanje 10% i 100%bosnjaka i hrvata, sljedece pitanje gluperdo!
Svi recimo DA, da odbranimo Srpsku od stranog faktora.
6,3 hahahahahahahaaha 😄😄😄😄😄😄😄😄
@BOSNJACKAvizija500 23.7%?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ja cu se drzati po onoj narodnoj ...KO SE ZADNJI SMIJE NAJSLADZE SE SMIJE.
ma samo lud totalno vama moze vjerovati i imati povjerenje u vas kad svoju rodnu grudu cjepate a znamo kako ste klali civile tako da od povjerenja tebi i slicnim nema ni govora svaka cast srbima koi bosnu vide kao svoju domovinu
JEL 6,3 VLASKIH POSRBICA HAHAHA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Ne g. Borenivucu vec ste otvorili pandorinu kutiju, a to ce se najprije RS-u obiti o' glavu ;)
joj kliksu gori si od srba svako djubre stavljas na naslovnu da sam bake zabranio bi vam djelovanje sramota za bih
Ovu bi pocijep'o ko ciganče trenerku...
važno je da si ti glasao, svi ste vi jedno veliko šumsko pozorište, sa međedom u glavnoj ulozi
Kako nas Amerika zavadi, ljudi moji. Jes' vidio sta nam rade!!!