Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Narode Republike Srpske shvatite vise da trebate poskidat ovu bagru,kao i mi u Federaciji.Izmisljaju neko veleposlanstvo u Izraelu a strpali pare i u đep,i opet daj pare od MMF-a.JEBEM LI MAMU LOPOVSKU.
Dodik puši na svim frontovima. Kako posiješ, tako i požanješ.
svi da se smijene iz vlade, smanjiti im plate i zabraniti kandidovanje na izborima.
Jah, bas ce se to desiti. Niste bili u stanju da ih na izborima porazite pa se sad nsdate da ce sami otici. Jedini nacin da odu je da vi povedete narod na ulici.......a za to nemate ni damu a ni pameti.
Borenovicu krme jedno!
Bilo bi dobro,ali trenutno mislim da za to nema dovoljno ruku.Nadam se da ce Savez za promjene na izborima iduce godine dobiti dovoljan broj glasova da formiraju Vladu
nadamo se da nece
Kaže Željka da joj selfie sa Trumpove inauguracije pruža univerzalnu zaštitu od sihri, uroka i spletki opozicije, ne boji se ona nikakvih opoziva ni sličnih budalaština
To ste trebali davno uraditi