Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mnogo cete promjenit
Nemate vi petlje za bilo sta ozbiljno.
Bojim se da je loše organizovano. Ne osjeća se nekakva energija za to, biće kišan dan, a i neće biti više od 10.000 ljudi po procjenama. Šta poslije fijaska od protesta?
@serbdrinasloboda ej moja tajna sluzbo mozga nemas ni grama.Covjek pokusava nesto da promjeni i svaka mu cast kakvi sukobi
@serbdrinasloboda Hajde vrati se Dicku do u paksu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e moj Borenovicu razumijem ja tebe da dzepovi ti nisu puni kao vladajucoj partiji ali tvoj protest ce biti pravi fijasko...kao ti mislis na narod kako narodu je losu..boli tebe .i. za narod da se razumijemo ...tebe samo interesuje vlast i da imas priliku da radis ono sto ovi sad rade i to je sve sto tebe interesuje..a ne narod koji sad koristis da dodjes do te vlasti..
Neka doci ce kraj i vama Dodikovcima, sve ste unistili da uzivate vi vas okot.
@lik5 Nemas ti pojma ...pa sta ti mislis da ce Borenovic ili cavic nesto promijeniti u RS? Nece nista..ne znam gdje ti zivis..njima je samo bitno da se docepaju vlasti..a to rade kako narodu obecavaju sve i svasta i kako samo crne vladajucu partiju..i onda kad se docepaju vlasti..narod se odma zaboravi..a onda oni otvaraju svoje poslove..i koncesije dobijaju njihovi prijatelji i firme..za sve i svasta..i koja je razlika izmedju njih i sad Dodika ? Nikakva...isto rade ovi sada..a oni ce nastaviti
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
svi smo mi u istim g.... sretno vama na protestima i da dodje do nekih promjena.
lijepo receno