Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbi i hrvati treba da odu iz Bosne i mi bi lijepo živjeli, oni jednostavno ne vole ovu državu, najradije bi je prisvojili po pola Hrvatskoj i Srbiji ali ne mogu pa žive ovdje i mrze sve bosansko i bošnjačko. Imate Hrvatsku u EU, zašto ovdje ostajete ne razumijem? Normalno je meni da Bosna ne može da napreduje jer na ključnim pozicijama u vlasti imamo hrvate i srbe koji žive u BiH jedino zbog novca a ništa za Bosnu ne čine. Ja nikad ne bi živio u državi koju mrzim,, ja živim van BiH jer volim državu u kojoj živim. Ali vas nikako ne razumijem... dakle da vam pojasnim.. nikad nećete biti većina pa da vladate sa Bosnom.. rat ne možete pokrenuti jer ste isuviše siromašni a i kad bi nešto pokušali epilog bi bio nešto kao 1999 kada je Srbija bombardovana od Nato pakta. Idite ako ne volite BiH a ako volite onda živite sa nama bez obzira na religiju itd.
Odzvonilo je Dodice, blagodarim !
Dosta je politike konflikta, treba da pokušamo radit na ekonomiji a nevda budemo posljedna sirotinja u Evropi dok se vlast bogati a nas gura u nacionlističko blato
Moras dat' 10 hiljada km da bi radio na ekonomiji!Neznas ti koji je rektor lopov a i profesori.
rs raspad sistema, isto kao i federacija. jedino država stabilna, ali to je najbitnije u suštini.