Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ebbem ti mater i tebi i ostaloj stoci.. toliko se borite protiv drzave koja vam je dala.sve... fol za moj/tvoj/njegov 'vitalni' nacionalni interes... sve vas treba javno objesiti... toliko energije i resura na unistavanju gradjana a sve toboze u interesu istih... sta bo bilo kad bi se radilo za dobrobit (prije svega ekonomslu) svih gradjana BiH... mammu li vam nataknem bezobraznu
@novi123 Bravo, pridružujem se čestitci.
@novi123 Oni to i rade za ekonomsku dobtobit. Njihovu. Vecina danasnjih politicara su ratni profiteri. I nece im biti mrsko da naprava novi rat jer ce se tako jos vise obogatiti i pobjeci iz zemlje. Sva njihova djeca su vani! (Govorim o SDA, HDZ, SDS..SNSD je novija lopovija)
NATO je puno bitniji od EU. Clanice NATO-a su obavezne da štite granice svih njenih članica. BIH u NATO-u prestaju sve price o otcjepljenju RS. Rusija više neće davati podrsku RS-u. RS mrtva. Uvjek sam govorio da ce Dodik ukinuti RS.
A ko je Borenovic?
KOMSIC IS THE MAN!!!!!!!!!!
Partija demokratskog progresa a nacionalizam puca
Ma didik je smeker
Jeli ovaj neki Faktor jos
Što se sad opozicija digla na zadnje noge ,ko oni sad veći Srbi od Dodika.
Najjace opozicija iz Rs je taj plan izradila participirajuci u vlasti na nivou BiH a sad khenjaju sto ga ovi prihvataju. Sega.
Za opstanak bošnjačkog naroda, a potom se misli da život u državi čija ekonomija može sama sebe da refinansira, je važnije jedinstvo unutar naroda nego ulazak u EU i NATO. Integracije je neke saveze je lako napraviti, ukoliko je tu povjerenje i jedna minimalna količina jedinstva.
Jel nato borenovicu problem? Jel nato pravi ovdje cirkus ili vi politicari? Sta I ako je dodik pristao ili nije pristao na nato? Bit ce nam bolje mozda? Dokle god blatite druge radi vaseg interesa nema nam napretka!!
I ovaj me Borenovic poceo zabrinjavati.Nakon tolikogodina politickog staza tek uvidja da je Duduk jedna guzica sa 13 obraza i lica.
Valjda je svima vec jasno da je politicarima stalo samo do novca i moci!? Svi ti dogovori i pregovori ne znace nista! I nikome, osim njima, nece biti bolje! Osvijestite se!! Isti su! Kradu, zavadjaju, otimaju!!! A sve u dogovoru!
Preveslo je vas Bake sve
Bakir izdajnik!!!