Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cega se pametan stidi budala se ponosi
Srbi se ponose svojom istorijom
Pita Haso Muju dam ti 100 maraka da me potrosis, kaze Mujo moze! Nakon sat vremena pita Mujo Hasu dam ja tebi 100 maraka da me potrosis! Kaze Haso moze! I sta smo sad napravili? Pa nista potrosili smo se i para se vrti!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dao bi vam tu pustu Republiku Srpku odmahe da me se pita al ne bi vise mogli iz istoxnog Sarajevo dolazit u Sarajevo radit zivjet itd. Odmah bi vratio vojni rok i samo ulago u vojsku i ekonomiju.
Pola Doboja radi u Tesnju i Jelahu
Svakako u Sarajevo dolaze na rad samo oni iz zajedničkih institucija, njima je plata iz budžeta RS, tako da je to čista nula. Ali bi iz Goražda u Sarajevo išli preko Grepka Bjelasnice i Hadžića... A u Evropu bi preko... au kuku nama...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ima li ovaj pametnijeg posla? Sve drkadžija do drkadžije, pleme svoje hebali
Nevjerovatno koliko su obicni ljudi glupi kad ih ovakvi debili vodaju k'o slijepce.
Napravio si posla nema govora
Konjino
Rjesenje za probleme u BiH a da svi budu 100% zadovoljni je: Srbi da se otcjepe i naprave Veliku Srbiju; hrvati da dobiju entitet i da upravljaju finansijama u FBiH da imaju pravo da otvoreno rade protiv BIH da imaju pravo da ne postuju niti jednu odluku sudova, a bosnjaci da neko iz NiP-a smijeni Sebiju u KCUS-u, i da Bogicevic bude gradonacelik u Sarajevu.
Ovaj Borenovic jede niđaset, a Bog mu dao nimet.
pleme koje zelim da zaboravim da postoji.
Sad bih vam potpisao nezavisnost pod uslovom da svi srbi napuste sve pozicije u sarajevu
jutros mjenjac na E34 na zidu Ratko i Radovan i gole ribe,gusle rokaju u 5 ujutru na zvucniku,rakija se pije
Oni se svadjaju tako da uvjeravaju narod da su veci zlocinci od ovih koji su na vlasti, svi zajedno vreca go.vana
Kakva kopilad.
Vratite opredjeljenje Bosanac i Hercegovac pa ćemo da vidimo ko će da ostane na svojoj teritoriji
Zalažu se za sukobe.
Porodicu vam kompletnu i tebi i njemu
Odcijepljeni ste vi svi od normalnog života . Još da vas političari gurnu u rat i da budete i od života odcijepljeni . Ne bojte se neće , prevelike su im plate . Samo će vas držati ovakvim izjavama na uzici da vas dalje mogu musti .