Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaš li gde mogu da nađem ženu za jednu noć? Hajde ==> www.Arlitta.ml
Ako se ijedna partija u RS-u moze nazvati progresivnom i umjerenom bez glupih nacionalistickih floskula to je PDP...
Ako istrajete vase ime ce biti zapisano u srpsku istoriju kao rijedak slucaj u kakvim vremenima ste stali uz narod koji ne smije iznijeti javno svoje misljenje u Evropi u 21.vijeku.Treba razumjeti vise od pola stanovnika rs-a koji zive na egzistencijalnom minimumu i ispod njega,imaju kakav-takav posao da sute i trpe jer ostali bi bez posla(vec ostaju) i bez golog zivota ukoliko bi se njihova rijec cula.Primjer policije u B.luci,ucesnici okupljanja i slicno
Otres'o Mile PDP ko slinu, sta ce on sa balavcima.
Svaka čast i sretno. Dokaz da ima dobrih ljudi u t.v.
Pusiona jarane,a da si ostao vjeran Sorosu to svaka cast.Treba nekako opravdati milionce.
Tiše, čut će vas Dodikus Prime, poglavica Veliki Duduk, Dodole, Dodo, Mile Ronhil, Veseli Kamijondžija, Presvijetli Laktašenko i još 497 presvetih imena.