Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi ste vi isti u manjem BH entitetu. Isto razmisljate kao dodik samo se borite da dodjete na vlast
Nije brate samo u entirtetu nego na cijelom balkanu...samo cekaju da smjene vlast pa da isti budu jer narod to voli
Idite i vi i vaša paljanska tzv. skupština u 3PM.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dodo vas dere ko budala novine.
pametan čovjek, od početka ove krize distancirao se od ludog milojka.
DANIMA CENTRALNO GRIJANJE LOSE RADI A UREDNO NAPLACUJU ZIMSKU TARIFU!!! RADIJATORI LEDENI LJUDI!
Ide i ANP!
U zemlji ili ti državi nad kojom tinja rat ne skaću cijene nekretnina, placeva. Nema utrke za povoljnim kreditima, ne dijele se poslovi i talovi prijateljima i kumovima. Neće rat izbit zbog krompira, ulja i prijetnjama poskupljenja osnovnih ljudski potreba. Sve političko mafijaške filijale zastrašuju ili se vode istom matricom samo iz 1 razloga. Da na izborima osiguraju egzistenciju svog klana naredne 4 god.
Ja mislim da jedva cekate da neko smijeni Dodika pa da vi zaskocite na vlast da malo vi vedrite i oblacite.Dosadni ste vise sa tim zakljucima skupstine rs
e moji srbi eu pogotovo njemackoj treba rat ovde molit cemo mi jedni druge za pomoc vrlo brzo ovde,evropa vas preko vasih fukara korist kao izvodjace grubih radova da bi prikrili sebe ,al dobro zapamtite za godinu najdalje trebat cemo jedni drugima vise nego majka djetetetu
haj ne seri Borenoviću pa Tegeltija je usvojio već budžet....ja i
De ba providni ste vise.....pa vi cijelo vrijeme drukate Dodika na ovaj nacin. Sta je cilj uvaliti ga da se sto vise uvalja u blato a sta ako to napravi nepovratne posljedice za sve nas?
Suti Borenovicu.... ti si Levat.-
Ovi su gori od Dodika i tesko se narodu kad Dodo jednom ode u zatvor.
Borenoviću, uradi plastičnu operaciju kao Vukan, pa da te Bog vidi.
Namagarčio vas Do-dick -opet!😎
napravila je mz opet ustupak dodiku, ostavili su ga igri, na vijecu sigurnosti nema ohr-a i bonskih ovlasti, a on njima glasa za anp.
Pa zakazana je!Sta Vam nije jasno?Opet vas je shebao ko ovce!