Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje zvuči dnevno 60 feninga. 😄
10 feninga na prezivljenih 15 metaka
dole i nema boraca sve generali
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Njima 5km a ovim uhljebima 5000 😂
Kamenjarski Srbi su bili najvece pichpke u ratu. Ni metra nisu zauzeli, osim ono sto su kupili, to jest prodali. Cijeli rat su svercovali.
Valja i njima za 5 kermi u Parlamentu i skupstini jest danas, teleca corba salata, kolac...sve 5 marki, patnja je to druze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bolje da im nista niste dali, gledaj price
Tuzno
Borcima sića, ratnim profiterima milioni....čist račun duga ljubav
U naslovu stoji "borcima", u tekstu "demobilisanim borcima", a u Zakonu "nezaposlenim demobilisanim borcima". Totalni javašluk u izvještavanju, krajnja površnost i amaterizam! Sada bi neko mogao tužiti ovaj portal zbog širenja dezinformacija, jer borac nije isto što i demobilisani borac niti je isto sa "nezaposleni demobilisani borac". Ili sam ja u krivu?!
5 ratova po 5 godina, nakupiće se
Ovo je samo za one što nemaju nikakvog drugog prihoda, nije za sve borce.
Ma jok, puno je to pichketine od politicara. Borci od vas trebaju dobiti po jednu konzervu za svaki mjesec u ratu i to onog cuvenog Ikara, koji se pravio od kravlje pic.hke, pa da bude u skladu sa vasim djon obrazom.
Ovo mi pade na um kada je moj polupismeni pretpostavljeni u Blagaju nagradio svog ahbaba po treci sa 100DEM i to uzastopno, sto je bilo protiv svih protokola o nagradjivanju, da bi mu glavni Murat s.jbao planove pa je doticnom iz logistickog magazina dao nakve konzerve, a stotku upotrijebio za nabavku MTS-a.
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO PET MILIJARDI MARAKA
Trebalo vam 2 god da donesete kvalitetan zakon Dovoljno je bilo da ga prepišete iz fed.zakona i usvojite za mjesec dana Ovako ste ukrali 2 godine
Soldo moj bivši komšija, pravi iskreni fašista koji mrzi sve osim hrvata... i
Ludi boj biju a pametni vino piju!
Koja je satnica u ratu? Jel to titati 0,006 KM
Cuj 180KM za 3 godine, pa halalosum, i evo vam jos 20 od mene da zaokruzite
Eto ga, 5 km mjesec dana provedenih na ratištu! Još neko za rat???
240 km za 4 godine rata? Ovo je za rubriku "vjerovali ili ne"