Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaki put ista priča, iste dramatične poruke,.......i na kraju isti rezultat.....jedno veliko ništa.
Zašto ? Da ih svi podrzimo vidjeli bi promjena !
Podrška borcima
Da mi je neko reko 1993-ce da ce ovako zajedno hrvati i bosnjaci protestovati reko bih da je lud majke mi,93-e pucali jedni na druge a vidi sad....stvarno da nas nema trebalo bih nas izmisliti,ja vise nista ne kontam,hvala Bogu i Svicarskoj sto sam rahat od ovog ludila.
otkud hrvati?
otkud hrvati?Jesu se i ustase to borile i bili borci
Dobro su se dosjetili poslije frtalj stoljeća da traže nekakva svoja prava. Jesu li borci bili toliko glupi da su se tek sad sjetili svojih nekakvih neostvarenih prava, pod uvjetom da je i to u skladu sa važećim zakonima iz ove oblasti ili iza svega u biti stoji politika, koja ima svoj račun da skrene pažnju svijeta sa donošenja izbornog zakona na ove inscenirane igre bez granica.
Drzite rijec i nedajte izdajnicima u svojim redovima da pregovaraju sa mafijom iz SDA.
kocka nije ideja koja me vodi kroz zivot vec sloboda bez pratilaca i cenzure
ODMAH REGISTAR BORACA I DA IM POČNE ISPLATA PLATA iz 1992 i 1993 ! Kamate kasnije, kada donesemo zakonu dokazivanju PORIJEKLA IMOVINE I ODUZIMANJA ISTE ! Kome je dati ? ZNA SE ! Kome država duguje, BORCIMA, a Fadila, Penisa BAkira i Sebiju istjerati iz fotelja govnjivim motkama JER NISU NIKAD BILI BORCI !
https://www.cazin.net/vijesti/6-godisnja-djeca-iz-srbije-u-ruskom-vojnom-kampu-na-obuci#sthash.efCENEJP.dpbs
plaćeni mitingaši. treba unijeti malo nestabilnosti, i ko zna šta sve ne. sve ih treba posnimati i razložiti ko su, šta su, ko ih nagovara. nisu izašli da protestuju što se fabrike ne otvaraju poslije rata, šta sad traže? manipulaciji najpodložnija kategorija. a šta sa onima koji su se borili, i rade još od rata, i banke nisu dobili osim plate koju zarade svojim rukama?
ODMAH REGISTAR BORACA I DA IM POČNE ISPLATA PLATA iz 1992 i 1993 ! Kamate kasnije, kada donesemo zakonu dokazivanju PORIJEKLA IMOVINE I ODUZIMANJA ISTE ! Kome je da ti ? ZNA SE ! Koem država duguje, BORCIMA, Fadila, Penisa BAkira iS ebija istjerati govnjivim motkama !
Sad sam prosao kroz Golubinju putevi su deblokirani (obavijest za vozace)
imaaayl guzovaće? ubićuse!
Što se prije shvati da su svi ratovi bili uzaludni i da su svi izmanupulirani od svjetske zajednice i da se od toga traže nikakve posebne privilegije biće manje ptsp i ostalih sranja. Čini mi se da oni koji su iz srca išli da najmanje traže...
borci do kraj rusi bandu politicku
idete vi u pi materinu klosari prpdati korumpirani
Ima li neko da hoce da radi ili svi hoce u penziju/mirovinu? Razumjem samo invalide.