Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
policijo samo tuci taj neradni olos.
kakvi borci, to su obicne kukavice koje nisu nista odbranili.
I ja bi se osjecao prevarenim da su mi obecavali zlatne kasike a dobili motku od mesa od pozadi.
JUUUUURIS!!!!!!!!
Ma samo poreze udarat što više i davat nama koji smo oslobađali 3 godine Sarajevo i obranili civile u Srebrenici i Bratuncu. Ma ja... Da smo toliko boraca imali ne bi bilo RS još 92. Marš radit. Danas se radom bori za BiH, pa ako ste domoljubi radite a ne stalno čekat sadaku.
admine, yebo ti sebi sestru mater i dijete malo
Hajde vi fino sada da se spremite i na ulicu...kakva vlada kakav mmf....trazite pare..nema vezesto vas je 70% izganjalo privilegije ispod stola (kriminalne radnje i to)..
Hvala BOGu i nasim Srbskim herojima pa se izborismo za nasu RS. Citam da u m/h federaciji ima 150.000 ko FOL ratnih invalida a jos oko 400.000 ceka da dobiju esenja za invalidnine.Korumpirani muslim-doktori lepili gelere na tijela da se ko FOL \"dokaze\" d aje invalid ahhahahahaa Bagro lijena i lojava marsss na posao bagro koji ste u glavuzde bolesni.
ma dosta je bilo. treba svima ukinuti sve, osim STVARNIM invalidima.
U parlamentu Federacije podijelili nekakve pare zaposlenim, negdje oko 400 KM, a borci štrajkuju, pa treba bandu skinut s vlasti! Provjereno 100%
INTERVENTNI ZAKON KOJI JE OTISAO U WASHINTON SADRZAVAO JE CLAN 4.....EEEEEJJJJJ MOJE ROBLJE POROBLJENO Amerika sad kroji sudbinu penzija u BiH..ebem te tito To je to, nije vam valjala Yuga.??? jedna stara poslovica kaze...KO NE DRZI BRATA ZA BRATA--IMAT CE TUDJINA ZA GOSPODARA..trazili ste gledajte
Boracke organizacije su, uostalom kao i vlada i sve strukture drustva, duboko kriminalizirane. Na celu im se nalaze, kao i u vladajucim strukturama, osobe duboko ogrezle ukriminal i nezakonite radnje... Npr Zelene beretke su kasicna organizacija za podrsku organiziranom kriminalu, pa Gasiju su Svrakic i kompanija dali \'potvrdu\' da je prvoborac itd. Znaci, ni boracko \'maslo nije za ramazana\'. Al\' sto goreto bolje, prije ce se sve srusiti sto je preduvjet za Novo gradjenje. Selam i pozdrav svim borcima Armije i MUP-a BiH koji senisu borili za privilegijeu drustvu vec priznaju da su to radili da bi spasili svoj i zivote svojih bliznjih.
MA KAKVI MITINZI.PUSKE U RUKE I POBITI BANDU LOPOVSKU.