Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo napišite broj računa, leći ce pare do kraja dana.
ganjao sam se sa cetaljima 4 godine, bio ranjen i sve ostalo ali nikad nisam bio ni na kakvim spiskovima ni za nekakvu pomoc niti za bilo sta. Shvatio sam da jedino sam sebi mogu pomoci. Imam firmu vec 20 godina i egzistenciju i nikome se ne molim za bilo sta. Ne kazem da svi trebaju ili mogu da imaju firme ali za 20 godina da nisi u stanju naci bilo kakav posao to mi ne ide u glavu.
@pro et contra pokrao im Slija i SDa sve.
Gospodo borci ima i među tim državnim službenicima boraca iz proslog rata i zašto bi se oni odricali onog što im je sud dosudio. Ne može se novac planiran za izvršenje pravosnažnih i zvršnih presuda preusmjeravati vama, niti bilo kome drugo, jer to predstavlja krivično djelo. Onaj ko ne postupa po pravosnažnoj i izvršnoj presudi bit će predmetom sudsko gonjenja.
Sramota.I ti ljudi cekaju taj novac godinama.Posteno je to sve zaradjeno.Vi ste ludi.Neka Novalic nadje drugi izvor pa vam isplati dug a ne od drugih da uzima da bi vama dao.Kako vas nije stid.Od drugih bi uzimali samo da se vama da.Stidite se.
hahahha eh cuj da vam iz svog džepa daju.....
Borci rat je bio prije skoro 30 godina. U zadnji 20 godina dati vam je milijarde i milijarde. Svugdje vam je sve omoguceno preko reda ivasojdjeci ikako je krenulo i unucicima. Pa je li vas vuse dosta? Najveci paraziti ste upravo vi postali.
@naftalin ma jah....nisu oni ratovali da bi ih ti sada preko reda puštao.
25 god od rata je. Pa dokle vise bgt? Meni su otjerali svu familiju iz mjesta gdje su stoljecima zivjeli, od kraljice katarine vremena i svi su nakon 7 dana dobili otkaze u firmama. Treba ih nagraditi i davatu. Hajde 10 god, 15,ali 25? Zivimo u najlosijoj drzavi.
Sjajan prijedlog! Nerad vlasti placaju od budzeta..
Moj otac bio na Igmanu i Zuci, i eno ga 38 godina radnog staza. Ne kazem da drzava ne treba pomoci ljude koji su STVARNO bili na ratistu, ali ovo je vise preslo u bezobrazluk i krkanluk. Radite nesto, najlakse je prst u uho i cekat da nesto s nebesa padne.
A gdje ce nesto SDA dati svim gradjanima BIH..oni smao trpaju u svoje SDAOVSKE dzepove. Oni grade fildzan drzavu u kojem je SARAJEVO jedino bitno.
uzmite pa radite nesto nehljebovici jedni.... i naravno glasajte opet za sda super ce vam biti
sve mi je jasno u zivotu ali nije mi jasno sta ovi vise hoce 23 godine poslije rata za sta to drzava treba da ih placa
@realan.sa KONJINO ZA ONO ŠTO TI DANAS UŽIVAŠ A SVE STE DOBILI NA KRVI BORACA
@maricdamir, pa sta su oni bili placenici? Branili su sebe i svoje porodice, a trebali su se za isto dalje boriti poslije rata, a ne daj mi sad pare sto sam sebe i porodicu branio
A zasto niste odbranili fabrike i svoje firme od tajkuna i ratnih profitera? Sada ste dosli traziti sadaku a certifikate ste prodavali za 2% od nominalne vrijednosti tim istim tajkunima.Odjebaus!
Strasan a realan komentar !
Radim 22 godine i od moje plaće i poreza se uredno odbija dio za "borce" koji su mi svekra držali zatvorenog na Heliodromu! Pa, gdje to ima?
moj otac je se borio isto u ratu i nikad u zivotu nije otisao negdje nesto da trazi a niti je kad sta dobio radi citav zivot svoj
Taj rat nit je bio odbrambeni nit oslobodilacki...
@TangoSaTornjacima Nego?
To je bila oruzana pljacka imovine bivse drzave uz pomoc versko gradjanskog i bratoubilackog pokolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (25)