Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se ne bude diglo ko u Francuskoj dzaba se blamiramo
Smijurija, sjebu dan svima u gradu i na kraju ispade jedno veliko nista.
Hahahaha koja ste vi bruka i smijurija od naroda , pa ko će vas zaozbiljno i shvatit degeni jedni maloumni , vazda kofol prijetite nešto pa izadjete na proteste kofol i onda se povucete nakon par sati
Ja ovo ništa ne kontam.Danas demobilisani borci,sutra maloljetni,prekosutra organizatori orpora,zelene beretke itd....Šta je ovim ljudima, šta su i gdje radili 25 godina ? Još i HVO hoče primanja a ratovali protiv Armije BiH. Ludnica.
svaka je kučka pojela svoju djecu, naša prošla revolucija nije ništa drukčija jede posljednje ostatke naših najboljih sinova, a mi se tome smijemo i plus sipamo ljudima so na ranu i sprdamo se s njima, a da ne bi njih danas nebi bilo ni nas, S R A M O T A.
dobit ćete za mjesec dana........ znači 1.Aprilililililili :(
zuti prsluci
Nema komenara, Bakir rekao mozete vi bez Zakona???
Nema u ovoj drzavi boraca, ima ali jako malo ostalo su sve pickurine
Smijesni ste
Kažem ja , opet će vas preveslat , i to se dogodi ... Dao Bog da vam drugi put kad se tako okupite lije kiša ili još bolje mečava neka nek se dogodi.... Kad ste ovce onda bar da kisnete i smrzavate se ... ! ! ! Samo vi vjerujte Bukvareviću, Tigru i sličnima, svijetla vas budućnost čeka s SDA banditima ... ! ! !
sramotje da obicni gradzani opetce platit cijenu,naovaj budzet nabicese svi a narod jedva dise
Naravno da NIŠTA OD ZAKONA.
placenici ili branioci......odlucite se
jarane, rat zavrsen prije 23 godine, mi jos placamo 500 miliona godisnje onima koji su ucestvovali u njemu a i one koji nisu!
Danas gledam više boraca u baštama u Skenderiji već pred Parlamentom duše mi moje.
jel vam Fagro donio lanc paketice