Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mozete ocekivati bilo sta posteno od SDA LOPOVA UHLJEBA I KRIMINALACA nebi oni dali to jer im je u tim registrima pola UHLJEBA koji su u ratu bili u MINHENU BERLINU ISTANBULU to su ta raja koja su nas branila iz NJEMACKE I TURSKE BORCI IZ PRVE MINHENSKE PRVI U SDA SAFOVIMA
Radno vrijeme mu je do 17 .00 sati. Do tada kopile tipka iz SDP štaba.Poslije 17.00 neces ga uočiti na klixu.
@zakzak jebo ti alija majku, eto sda nas je odbranila, pa ono kopile alija je potpiso podjelu bosne u dejtonu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Godina 2050. “Demobilisani borci traze svoja prava”...
90% zemlje neobradjeno a oni izbacili stomake, na sebi nose istu odjecu od 92. i stalno nesto protestuju! Zavrnite rukave i privredjujte. Budite nezavisni i samohrani. Imate njive, orite, proizvodite, kupite stoku, uzgajajte i zivite. Samo da vam se prikopcat na drzavnu sisu i kahvenisat.
Setili se posle 20 i kusur da su bili ovce, još tri rata nama trebaju da bi shvatili svi
Javni spisak pa neka onda borci izbacuju kukolj koji se po SDA i HDZ nalozima " nakotio " i nezasluženo uvalio na ovaj časni popis . . . ? ? ? Tko god kaže da to nije moguće uraditi - LAŽE KAO PAS . . . Svatko dobro zna s kim je u te dane dijelio dobro i zlo . . . ! ! !
Borili ste se za Bakira, SDA, IZ, Erdogana, arape.... Sto prije shvatite - to bolje. Nasi su se borili za Mileta i kompaniju, ali ipak i za RS, Srpstvo, opstanak Srba na nasim prostorima, iz moralne obaveze... I kao takvi nikad ne izlaze da protestuju kao sto to vi radite svakih nedelju dana. Bio je rat, izborilo se i prosao je. Sada ti isti borci oru svoje njive i bave se stocarstvom. Dosta im da prezive i ne zavise ni od koga. Vasi zele da sjede i kahvenisu.
Svi preživjeli borci jer oni imaju veća prava poslije, a u ratu ginuli samo civili jer tako zvuči da je žrtva teža
Zukaneeee vrati seeeee, borci ne mogu bez tebe protiv ove dezerterske i šver mafijeee
gustavo fring dolazi i otvara lanac los pollos hermanos besplatna hrana za sve borce koji nemaju šta da jedu
pošten registar hahahahah dobićete ga malo sutra šta je pošteno u ovoj državi
ni oni vise ne znaju sta hoce...
Država duradi nešto
Gledaj ovog...ful maskirna oprema, glanc nova😀😀Gdje li si ti ratovao.
Sve i da smo Švedska, ne bi mogli izdržati ovolika socijalna davanja,,, I kažu ne valja nam država,!
Jeste blizu 300 000 boraca al ovih iz sdp-a sto rata i puske nisu vidjeli pa dok je Helez bio ministar davao papire kome je stigo da su bili u ARBIH