Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borci su u pravu, treba ukinuti boračke penzije svim prevarantima ratnim podrumašima i minhenskoj brigadi i da država vrati novac koji im je isplaćen do sad.
Dobro je pa su skontali na koje adrese treba da se obrate. Sada mogu cekivati podrsku obicnih gradjana.
@Loin - pa, bilmeze jedan TO I TRAŽE - glavni zahtjev je NOVI Registar boraca i branitelja al' onih istinskih. To je vrlo lako ustanoviti, al' to i jeste 'glavni problem' za vlast u kojoj je podosta tih 'lažnjaka' i oni kroje sudbinu onim pravim borcima i braniteljima...
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Usmjerite snage na svoje osposobljavanje za rad a ne da cekate sadaku. Pogledajte ljude oko sebe koji su sa kesom izbjegli i sa svojih 10 prstiju napravili kuce i porodice i sretno zive. Vama je rat hrana zivotna a cigaru ne vadite iz usta. Odvikli ste se od rada i za vas nema spasa.
udrimuski aferim 👏👍
udrimuški , ne pominji mi takve , ku.ac su sve ostvarili sve sa svojih deset prstiju ,i ja ću ti reći kako su ostvarili.Ostvarili su tako što su sve svoje rasprodali srbima oni koji se ne žele vratiti na svoje ognjište , pod dva tako što svake godine isti ti vise na šalterima opština i mnogi dobivaju zaredom nekoliko donacija , a neki ni marke nisu dobili npr.ja isti .To je ta glasačka mašinerija SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ispravan potez
Koji smo mi jad i cemer od naroda..ccccccccc
Podrzavam vas, al bojim se da opet cete im dati glas za mrvice
Blokiraju rad novinara, a hoce da im se cuju zahtjevi? To samo dokazuje koliko je narod glup, pa onda i nije neko cudo da nas j..u u dupe 20+ godina a mi uporni ko mazge jos se i sagnemo za blo.job
Zakuhaju izmedju sebe pokolju se i popale i onda jadna drzava -citaj poreski obaveznici treba da obezbijede zivot bez rada za 500 000 "boraca "
imal' stagod za popit' da dodjem i ja? pomaze u ovim hladnim danima a i nivo tolerancije pada, tako da svaki politicar koji trazi rijesenje mirnim putem prvo dobije po labrnji...
Jel fakat neko vidi ovdje BiH zastavu ???
Ako si prolijevao svoju krv za ovu zemlju da bi to kasnije do smrti naplaćivao, reci koliko ta ljubav košta da je platimo i kupi prnje odavde, idi tamo gdje se domovina može kupiti za novac'. Gen. Patton.
Ja mislio da janje okreću na ovoj slici.
opozicija bi yebavala preko ledja boraca..
Jeste dugo i izdrzali
a preplaceni institucija Visoki predstavnik koja ima sve instrumente da deblokira i eliminise svakoga ko stopira, blokira iucjenjuje napredak i realizaciju drzabe ka putu normalizacije, spava i nijemo posmatra kako organizirane politicke strukture na cijeloj teritoriji drzave rade sto im je volja... tu je sva poenta problema. Da hoce, a posto nece... ovako ce trajati samo Bog zna jos koliko
Dezinformacija je da su bojovnici HVO-a učestvovali u ovim prosvjedima.Par izuzetaka ne potvrđuje pravilo.
Borci nakon blokada poručuju: "U narednom periodu sve snage usmjerit ćemo na SDA, HDZ i SBB" - AMIN!
Borba za vlast preko sirotinje? Organizatori sve kriminalci . Slicni onom Bulbulu sa dobrinje. Kao i 2014. Pitajte fahru i čovića.?