Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sami ste birali-sami ispastajte. Ja znam da niko od vas, ukljucujuci moga oca, nije isao da ratuje zbog obecanja politicara vec da brani svoj grad, svoju kucu i porodicu. Kad s pocetka 2000tih niste vidjeli sa kakvim olosom imate posla i nastavili ste da im budete podrska-zasto da vas iko zali ?
Tražite da NATO bombarduje nacionalne stranke za koje ste se u ratu borili
Da se razumijemo: ima tu i boraca koji zaslužuju i više nego što dobijaju, ali velika većina je običnih nehljebara koji nikada nisu radili ništa a dobivali su pomoć na više načina. Ukinuti finansiranje boračkih udruženja, tražiti borački dodatak. NEMAM PFENINGA NA RATNI STAŽ, A UPISANO KAO RADNI STAŽ U RADNU KNJIŽICU, gdje ste borci da se ovo vrati kao radni staž.
sviraju racku ...
Vi, a i svi mi znamo tačno ko vas je izradio i doveo u situaciju u kojoj jeste. I sada trebamo svi da trpimo nekakve vaše "proteste"? Obračunajte se vi s svojim plemenskim vođom a nas koji se nismo borili za SDA pustite na miru.
bla bla bllaaa...
Jadni ljudi, jesu se za ovo borili, da bi gladovali!!!!!!
Koga ti predstavljaš ti si Drustvo jednog lica Šaha i kompani za prevare JOB haaaaaaaaaaaaaaa ti daješ rok nekom ne mozes ni 10 ljudi povesti za sobom-,,,,,,,,,,,,,,
hoće li pokvarit Eyof? :(
Vi niste Bosna, Bosna je samo SARAJEVO !
Hajde luzeri. Ubite se svi i učinite uslugu ovoj državi. Obični paraziti.